За Форума > Вашето мнение

Кражба на снимки от галерията на форума

(1/46) > >>

mlk:
Днес видях една новина, в койято пишеше снимка: gtsofia.info. Принципно е похвално, че не пише снимка: интернет, но все пак не знам до каква степен нещата са ок. Ще се опитам да открия тази снимка на кого е. Иначе връзката е тази: http://www.dnes.bg/crime/2009/06/24/shofior-na-111-nabi-spirachki-jena-si-udari-glavata.73189

tiristor:
Снимката е правена преди 2006 година - МАНът е със стар номер.

etnies:
Всички права върху снимките принадлежат на техния автор и използването им без негово разрешение е забранено!

Tова го пише под всяка снимка.

От друга страна, те все пак са се позовали на източника, а доколкото имам спомен (поне за новините) не е незаконно да се позоваваш на информация от друга медия, стига да е показано достатъчно ясно кой е източникът.

Eто още 1 случай на снимка от форума:
http://www.utilities.bg/show.php?storyid=611155

Gordon:
Не мога да разбера какво драматизирате с тези снимки. Не ги публикувайте в интернет като искате само вие да си ги гледате. Има и сайтове за частни албуми, пикаса, фейсбук и т.н., които не се кешират от гугъл.

LG_:
Моето лично мнение е че използването на снимки от нашата галерия само може да популяризира сайта и форума, което е добре.

Нека си признаем, че и ние всекидневно пускаме статии или информации от една или друга интернет страница, нарушавайки същото правило "Всички права върху материалите в сайта принадлежат на техния автор и използването им без негово разрешение е забранено! "

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version