За Форума > Вашето мнение

Вкарване на ред и систематизация на информацията във форумите

(1/15) > >>

NiGhtPiSH:
Предлагам за всеки един тип/модел превозни средства да има кратко техническо описание, инвентарни номера и бройка в гаражите/депата. Тема за въпроси за дадените превозни средства, актуална информация за текущи/основни ремонти и аварии, рекламен подвижен състав и прочие. Като темите са в определените раздели.

emo:
Идеята е добра, но не знам кой ще се нагърби да дапочне реализацията.

Полезно за всички ни е да знаем във всеки един момент в София колко икаруса са в движение, колко чавдара и т.н.

CKD:
Първо си оправи заглавието от граматични грешки...

Sixkiller:
Също така, няма да е лошо да се разделят дискусиите за автобусните марки на два типа във два форума - например един софийски форум само за автобусите в столичния гт и един форум за икарус като цяло, защото например сега се разводняват темите с дискусия по марката, което не е спам, но пък и не е за транспорта в София, например ако коментираме Икарус С83  :)

LG_:
И аз съм си мислил че ще е хубаво форума осен да е поле за дискусии на определени теми свързани с ГТ, да може да дава на посетителите си и информация, която лесно да се намира от тях, по определени въпроси. Като например беше споменато от найтпиш за брой на превозни средства тяхната история но и не само това. Сега информацията наистина я има но не е систематизирана - някой неща са писани в разделите за превозните стредства (автобуси тролейбуси, трамваи), а други в история на превозните стредства.
Бих могъл да направя конкретно предложение в тази връзка. В първото мнение на всяка от темите за определните превозни средства да се съдържа информация за него. Примерно за БМЦ, МАН и Мерцедес. Различните модели да получат самостроятелни теми.

Така например ако някой посетител иска да разбере нещо за модела на Тедом който се движи в София отива в темата на Тедом и се лута. В същото време във варненската тема на Тедом има много ценна информация за марката, която гостът няма как да се сети че тя е там
 

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version