Транспортът в другите градове > Други градове

Враца

(1/343) > >>

CKD:
http://tv.vratsa.bg/tvvratza/index.php?p=news&id=3356

 09.06.2006 Общинското дружество тролейбусен транспорт се сдоби с бракуван руски тролей, който ще се ползва предимно за части, уточни управителя на общинското дружество Славчо Тодоров.
Само преди дни Софийското дружество “Тролейбусен транспорт” е продало на дружеството във Враца последния си бракуван руски тролей. В София хората вече се возят само на западни мотриси. Във Враца имаме 20 руски тролея и части непрекъснато са ни необходими, уточни управителя на дружеството Славчо Тодоров. Покупката е на изгодна цена, само 1800 лв. Мотрисата от своя страна е почти здрава. От нея може да се използва ходовата част, седалките, част от ламарината. Останалите неща ще бъдат предадени на вторични суровини. С парите от продажбата ще бъде закупено частично ново оборудване за част от тролеите. Дружеството в Плевен също е искало да закупи бракувани руски мотриси, но ние се оказахме по-гъвкави в преговорите със София и успяхме да направим една добра инвестиция, коментираха от Тролейбусен транспорт.  

http://tv.vratsa.bg/

conecto:
Лелее, само на западни мотриси се возим, верно

x3m:
ех... вечная му памет на 12

за мъртвите или добро или нищо... в нашия случай по-добре нищо

difian:
Дали са 1800лв. за возилото,имало доста части,които могат да се използват...Чудно какво ще предадат за вторични,че ще купят и други части... :lol:Те имат и четири Икаруса.И за тях могат да споразумеят нещо.А и няма да имат конкуренцията на други градове и няма да им  се налага да прилагат гъвкавата си политика.

Balkanton:
Има проект за ново тролейбусно трасе във Враца  :

Служителите на Тролейбусен транспорт Враца ще получават от 10 до 20 % по-високи заплати от тази година, съобщи управителят на общинското дружество Славчо Тодоров.

Увеличението на заплатите е пряко свързано с добрите финансови резултати, които дружеството реализира през изминалата година, уточни управителя дружество Славчо Тодоров. Средната работна заплата в Тролейбусен транспорт е 360 лв. Увеличението на заплатите е от 10 до 20% в зависимост. Най-високи са заплатите на ватманите и техническия персонал. Общинското дружество е разработило и бизнес план до 2009 година, който в момента се разглежда и обсъжда в постоянните комисии към Общински съвет Враца. В бизнес плана е залегнало и предложение общината да субсидира разликата от 40 до 50 стотинки на билет, за да се запази цената на билета непроменена и през тази година. Ако общинският съвет одобри предложението цената на билета ще се запази оново най-ниска в цялата страна. Надяваме се тази година най-сетне да стартира реализацията на проекта за разширяване на тролейбусната мрежа от ж.к Сениче до площад Руски. Ще е необходимо финансиране от около милион и половина. Част от парите може да осигурим сами, но ще е необходим и кредит, каза Славчо Тодоров. Готови сме да разработим проект за кредит, на който община Враца може да стане гарант .
 17 януари 2007 | 00:00  
 
http://news.vratza.com/?id=1472882&adate=

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version