За Форума > Вашето мнение

Проблем с форума?

<< < (295/297) > >>

София 100:
 Прегледах темата назад и виждам, че и други потребители са имали същият проблем: при влизане в началната страница се получава пълно забиване, при което нямам нито един активен бутон, мишката изчезва, и това налага повторен вход, ако искам да прегледам или публикувам нещо. В средата на екрана излиза надпис Page Unresponsive.  След отваряне на само една страница от дадена тема, отново се случва същото "замръзване", и всичко отначало... За търсачка използвам Гугъл хром и Майкрософт едж понякога, но резултатът винаги е еднакъв. В някои теми често ми се налага да прегледам стотици страници, преди да се уверя, че някоя снимка не е публикувана, поради незадоволителнатна работа на търсачката тук. С това постоянно забиване горното става изключително трудна задача, или по-скоро игра на нерви...  Има ли начин това забиване да спре?

bdz43r:
Пълното забиване продължава, но открих, че се случва само, когато страницата се превърти до крайно долно положение, така че внимавайте като я местите да не стига до долу и няма да ви забива.

blagun:
От няколко дни ми прави впечатление, че форумът се зарежда много бавно. След влизането няма проблеми при смяна на темите, значи е при оторизацията. Това става и на десктоп, и на смартфон.

did_ko:
Странно - никъде в опциите при писане на ново мнение не виждам бутон (не линк, той е активен) "Прикачи", за качване на снимки. Къде може да е проблема?

Mammoth:

--- Quote from: bdz43r on 18.12.2022, 17:40:05 ---Пълното забиване продължава, но открих, че се случва само, когато страницата се превърти до крайно долно положение, така че внимавайте като я местите да не стига до долу и няма да ви забива.

--- End quote ---
Тамън влизах да се оплача, и си мислех че е при мен проблема, но това продължава да си го има и си е доста напрягащо.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version