За Форума > Вашето мнение
Проблем с форума?
ozzy:
На мен пък не ми се отваря иконката за нови мнения <_< Пише, че флууд защитата не позволява, и да изчакам 20 секунди. Чакам по няколко минути и пак същия проблем Супергадно е така! Драгоне, действай
blagun:
--- Quote from: ozzy ---На мен пък не ми се отваря иконката за нови мнения <_< Пише, че флууд защитата не позволява, и да изчакам 20 секунди. Чакам по няколко минути и пак същия проблем Супергадно е така! Драгоне, действай
--- End quote ---
Ози, и на мен се появи същото съобщение вчера.
Ето каква е работата - вчера беше 10-ти. В момент, когато часовникът на форума е бил развален, ти си написал в някоя тема мнение и то се е записало с дата 11.10. - 3.20 часа (примерно). След това вече датата на форума е оправена (т.е. върната назад) и ти се пробваш да пишеш ново мнение. Но тъй като не са минали 30 секунди от 11.10. - 3.20 часа (минали са отрицателен брой секунди, защото предното ти съобщение се води "в бъдещето"), не ти дава да пишеш друго мнение, докато наистина не настъпи 11.10. - 3.21 часа
ozzy:
--- Quote from: blagun ---Ози, и на мен се появи същото съобщение вчера.
Ето каква е работата - вчера беше 10-ти. В момент, когато часовникът на форума е бил развален, ти си написал в някоя тема мнение и то се е записало с дата 11.10. - 3.20 часа (примерно). След това вече датата на форума е оправена (т.е. върната назад) и ти се пробваш да пишеш ново мнение. Но тъй като не са минали 30 секунди от 11.10. - 3.20 часа (минали са отрицателен брой секунди, защото предното ти съобщение се води "в бъдещето"), не ти дава да пишеш друго мнение, докато наистина не настъпи 11.10. - 3.21 часа
--- End quote ---
Ахааа Е, днес поне нямам проблеми (с форума) <_<
Dragon:
Явно е имало някакъв проблем в хоста който изглежда са оправили. Надявам се занапред да няма такива проблеми.
AmB3R:
ne6to kirilizatora e sprql da raboti znae linqkoi za6to? sajelqvam, 4e pi6a na latinica, no bez kirilizator nqma kak.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version