Инфраструктура > Трамвайна инфраструктура

Трамвайно трасе Козлодуй-Орландовци

<< < (2/18) > >>

София 70:
Предложението ти е чудесно , но само в посока Център , което съвпада и с моето . В посока Орландовци обаче има доста конфликти . Поради тясната Козлодуй не е приемливо там да се движат трамваите до тротоара . Дори и да са до тротоарите - на Централни гробища , слизащите от трамвая трябва да пресечат 4 ленти за движение , на Католически гробища - проблемът , който си споменал.
На Централни гробища може да се изгради остров , на който слизащите и качващи се  пътници ще са спокойни , че няма да ги отнесе кола . Лентите ще са 1 към Католически  и 2 към Центъра. Предстои разширение на кръстовището на История Славянобългарска  и Каменоделска . Това ще позволи ограничаване на движението по Заводска и Индустриална , промяна на А 79 и 309 и обединяването им на Хладилен завод.
те Относно входовете и изходите на Гробищния парк - те не пречат .Между другото -прави се нов вход - до бензиностанция Еко.

elbi:
И аз мисля че е хубаво коловозите по Каменоделска да се изнесат в западната част на пътното платно, като дори бих ги удължил да са така едностранно и по северната част на Козлодуй. Така трамвая остава встрани от конфликтното пресичане на идващите от Константин Стоилов и тези от Козлодуй. По Козлодуй има няколко административни сгради и стари кооперации, които нямат автомобилен излаз и сега.Проблем най вече има с бензиностанцията на Еко,  при гробищата и евентуално изходана бивщия завод Мраз. За моста това че имаме по средата колони пречи на доброто разпределение на движенето, но може да се измисли подходящо разпределение. Ако се премести и движението по Козлодуй трамвая безпрепятсвено може да минава кръстовището С Раковска.

stankos:
Не забравяйте и евентуалния някогашен пробив Данаил Николаев !

btr95:
Специално по Козлодуй може да се спести място, като се намали с една идея разстоянието между релсите, надявам се разбирате кое разстояние, тъй като след Дунав участъка е прав и ако се намали и една малка идея тротоара, всичко е 6.

elbi:
Долкото знам последния вариант за пробива Данаил Николаев е той да бъде на надлез над Козлодий без връзка помежду им

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version