Инфраструктура > Трамвайна инфраструктура

Текущи ремонти на релсовия път

(1/258) > >>

burtan:
Списък с ремонтите на релсовия път след 2000 г. (намерено от София 100)


Събота и неделя ще ремонтират релсовия път на трамваи номера 11 и 15
23.3.2006 г.
    Във връзка с подобряване състоянието на трамвайния релсов път, контактната и кабелната мрежи по маршрута на трамвайна линия № №11 и 15 и на основание чл.44 ал.2 от Закона за местното самоуправление и местната администрация кметът на София надежда:
   1. Спира се трамвайното движение в участъка, от трамвайно депо "Красна поляна" до трамвайно ухо "Овча купел", за времето от 05.00 до 17.00 часа на 25 и 26.03.2006 г. (събота и неделя).
   За времето на спиране на трамвайното движение се създава
   следната временна организация на движение в ремонтния участък:
   o трамвайна линия №11 - кв."Илиянци" до депо "Красна поляна".
   След 17.00 часа движението да се възстанови по нормалния си маршрут;
   o трамвайна линия №15 - да се закрие;
   
   o Да се разкрие временна автобусна линия №11 -ТМ с маршрут: стадион "Славия" (трамвайно ухо "Овча купел) - бул."Овча купел" - бул."Никола Мушанов" - бул."Възкресение" - обратен завой на ул."Ришки проход" ( крайна станция на автобусна линия №72).
   2.3. СКГТ ще постави информационни съобщения на засегнатите спирки за извършените промени и срокът на действието им.

P.S. не знаех че има трамвай 15. Някой знае ли какъв му е маршрута?

maniak:
Линията съществува от 10 август, като по първоначален план имаше временен характер. Маршрутът и е Княжево - Захърна Фабрика. Лошото е, че вече половин година на нито един спиркоуказател няма въведена информация за линията.  

blagun:
Според мен ТМ15 е безсмислен. Минавам всеки понеделник и четвъртък към 9 часа през Красна поляна и ми прави впечатление, че този трамвай обикновено е доста празен. Ако толкова търсят работа на чешките трамваи (след закриването на старата двойка до Дървеница се освободиха доста от тези трамваи), по-добре да ги пуснат по петицата или, даже, както Т4 настоява - по ТМ14 и 18.

Dragon:
До колкот си спомням нейния пробенс срок беше удължен до края на Март и не знам да е променяна заповедта. Според мен тези чешки които са им в повече мгоат да се пуснат по 19 а тези коли които сега са по 19 да ги пратят в банишора и с тях да удължат пак 11 до Княжево.

maniak:
Не съм съгласен относно това, че е празен. Просто има моменти, когато си се понапълва, а има когато е празен. http://www.bgphoto.net/photos/11679/o632783706564375000.jpg Тази снимка съм я правил миналата събота, а както знаем в празнични дни транспорта не е толкова натоварен, колкото в делничен    За всеки трамвай ще се намерят пътници  B)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version