За Форума > Вашето мнение

До участниците

(1/22) > >>

Repcho:
При писане на коментар в който се съдържа цитат от преден коментар+снимка снимката трябва да бъде премахвана от цитата на вашия пост.
Например : Vesko76 е постнал снимка и аз искам да направя коментар на снимката-използвам бутона Reply но от цитата на поста на Веско махам
[ img]....[/img] (снимката). Toва се прави с цел да не се получава дублаж на снимката няколко пъти на 1 страница

blagun:
Моля всички участници да правят разлика между темите "АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ"  и "НОВИНИ ОТ СОФИЯ". Досега в "АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ" се включваха постинги за конкретни возила на конкретни линии. Напоследък към и бездруго най-грамадната тема от форума се постват цитати на соъбщения на СО, които са си стопроцентови "НОВИНИ ОТ СОФИЯ". Това води до ненужни дублажи.

difian:

--- Quote from: blagun ---Моля всички участници да правят разлика между темите "АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ"  и "НОВИНИ ОТ СОФИЯ". Досега в "АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ" се включваха постинги за конкретни возила на конкретни линии. Напоследък към и бездруго най-грамадната тема от форума се постват цитати на соъбщения на СО, които са си стопроцентови "НОВИНИ ОТ СОФИЯ". Това води до ненужни дублажи.
--- End quote ---
Дам, тъкмо и аз се канех да отправя едно предложение по въпроса.Предлагам да се забрани изцяло пускането на подобни цитати от офиц.сайт на СКГТ, относно промени по линии и т.н. Драгон си прави труда да ги качва на сайта, всеки може да ги погледне и на адрес www.skgt-bg.com  Все пак това е форум, където основно дискутираме, освен да си разменяме интересна информация и т.н.А има потребители, чиято основна бройка мнения е в пбликуването на някоя статия от някъде си и до там...Поне да дадат някакъв коментар, ползи, недостатъци, какво интересно и необичайно може да се случи около промяната.

x3m:
Аз застъпвам мнението, че е полезно и тук да има информация за планови промени. Много по-удобно ми е да ги следя тук, отколкото да гледам и в сайта на СКГТ. По-лесно е да вляза във форума и да видя всичко на куп, а не да обикалям като идиот из сайтовете за парчета инфо. След като има ентусиасти, които имат желание да събират инфото на 1 място, добре дошло е.

Но нека наистина има по-ясни правила кое къде да се появява, т.к. така е малко `манджа с грозде и прас`

blagun:
По принцип в този сайт текстът на новините се публикува, за да може да бъде цитиран по части и обсъждан. Дали ще е от официалния сайт, от общинския, от вестниците или отдругаде - това е без значение. В това няма нищо лошо, очевидно е, че интересът към новините е голям. В конкретния случай аз цитирах новината на промените по Мария Луиза от news.bg, естествено че информацията се появи и на сайта на СКГТ. Това да се третира сайтът на СКГТ по определен начин, ми мирише на комплексарщина, още повече, че в случая с новините - източникът не е СКГТ, те са само изпълнител.

Малко ми е странна и даже нелепа идеята да не се цитират новини и целият сайт да се тъпче единствено с постинги "3664 на 413" и т.н. Разбирам дълбокия замисъл на подобни вести, но защо САМО такива да се търкалят? В края на краищата не всички членове на форума имат достатъчно време да дебнат, на коя линия ще се появи 3664, а моето скромно мнение е, че не това е най-големият проблем на МГТ. Няма нищо лошо да има такава информация, но защо тя да се АБСОЛЮТИЗИРА?

Моето предложение беше просто да се спазва разделението на темите "Актуална информация" и "Новини от София" - толкова ли е сложно това???

ПП. Сега забелязах, че е разделена акт.унформация по маршрутните промени и подвижния състав. БРАВО

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version