Метро > Метродиаметри

15 Години метро в София

(1/4) > >>

Kraxx:
На 28.01.2013 се навършват 15 годни от въвеждането в експлоатация на първия учатък от първия метрорадиус от първия метродиаметър в София.

Как се чувствате 15 години по-късно?

difian:
По-пораснал с 15 години, засега все още не казвам по-остарял...  ;) :laugh:

AROS:
аз също, но се усеща вече старите станции са си стари, днес дори забелязах че Сердика 1 вече е по-стара и схлупена, в сравнение с тези от 2009 на сам. А Сливница ми напомня на ц.гара, а Люлин на НДК или НДЦ на К.Величков. :fan:

Kaiser Kar:
Все едно беше вчера, когато се качих за пръв път на метрото  :fan: Години наред мечтах да стане част от живота ми и то така и стана... Не крия известно разочарование от изпълнението, но все пак съм благодарен :)

etnies:
Аз се сещам за първя ден - когато го откриха. С официалното откриване на Западен парк и след час влизането ми в него - миризмата на трансформаторно масло и разходката от край до край из петте станции - вървеше от никъде за никъде.
Спомням си и как на следващия ден реших да ида на училище с него - сутринта в 7.30 имаше още десетина ентусиасти на станция Люлин. И влакчетата миришеха на ново ( и миризмата беше доста по-приятна, за разлика от скифовете  :D ). Някъде си пазя и първото билетче (и едно от първите изобщо) от този ден - за 200 лв с реклама на KFC отзад.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version