Метро > Метродиаметри

15 Години метро в София

<< < (2/4) > >>

ozzy:
Аз се возих за първи път една-две седмици след откриването, дигнахме се с майка ми от Младост-1 да ходим да го разгледаме. Имаше доста хора, които като нас разглеждаха. Тогава билетът (пазя го още някъде) важеше за 1 час и можеше да се влиза/излиза на всяка станция. Оттогава започнах да мечтая как един ден ще стигне до Младост.

Дано се сетят да направят някое филмче послучай годишнината ;)

mlk:
Аз тогава учех в 79-то у-ще в Люлин 7 и ни пуснаха от час, за да ходим да се возим ;)

difian:
Аз сега се сетих за един друг интересен спомен, трябва да е било около 2000-ната, защото се случи на спирката на бул. Вардар при Вагон ресторанта, когато 11 минаваше оттам и после по Тодор Александров... Таа, с един съученик тогава си гооврихме за метрото и до къде стига и той ме попита, може ли да стигне с метро до НДК и аз му казах, че сега не, но някъде в бъдещето- да...Все си мисля, че повечето неща дето ги пишем сега, сме ги казвали вече и в темата за Първото ми пътуване с метро, но съм забелязал, че обикновенно доста от нас са късопаметни и последните седем години, че и по-скорошни събития са им мъгла... ;)  :help:

Ivo:
Помня първия ден, все едно беше вчера. С един съученик избягахме от час да ходим да се повозим, тогава учех в 81-во училище в Младост 3. Качихме се на 305 от спирката пред училището, сбезнахме на Христо Ботев, и оттам май трамвай 10-ката или 3-ката беше тогава до Константин Величков. Не знаехме точно къде се намира станцията и изгазихме в снега около блоковете, и излезнахме точно пред подлеза. Помня че моят съученик си носеше фенерче, мислеше че ще е тъмно вътре :D

Помня че беше безплатно май първият ден и имаше много хора, повозихме се напред-назад 2-3 пъти, а навръщане се върнахме с трамвая през гората, още бяха Българските трамваи оттам.

Помня че на следващия ден или един от следващите имахме час по рисуване, и темата беше свободна, и аз нарисувах метрото :D После картината ми седя сума ти време в една училищна изложба. Помня, че 2-3 седмици по-късно пак се возих и нямаше почти никой, навръщане се врънах по схемата ТМ8 пеш и 213/76 от Орлов мост и в ТМ8 беше някаква невероятна тъпканица. Малко по-късно го съкратиха до гара Захарна Фабрика :(.

Sir Humphrey:

Аферим!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version