Транспортът в другите градове > Пловдив

Общи теми и Въпроси

<< < (3/954) > >>

lud_pi4:

--- Quote from: maniaka on 11.12.2009, 20:43:19 ---Тролейте в Пазарджик са си общинска собственост,а доколкото до пловдивските Волво автобуси ,те не правят курсове,сигурно ги е приместил в Пазардик ,за да спечели конкурса :)

--- End quote ---

То само с преместване не става,ако е спечелил с тях,е длъжен да ги пусне по линия,както се случи с Ирисбусите. ;) Oтделно на кадрите от Бтв,се видя как въртят из града,и говориха,че автогарата е на 3 км извън града,и който отиде от Пловдив примерно там,трабва да ходи 3км. пеша,за да стигне до първата спирка. ;)

maniaka:
Това са пълни глупости ,че трябва да се ходи 3 км.Автогарата е до Ж.П.гарата и до там отиват всички номера тролей и почти всички автобуси ;)

lud_pi4:

--- Quote from: maniaka on 11.12.2009, 21:03:03 ---Това са пълни глупости ,че трябва да се ходи 3 км.Автогарата е до Ж.П.гарата и до там отиват всички номера тролей и почти всички автобуси ;)

--- End quote ---

Там е на Батаклиев,"новата" автогара,а официалната общинската е извън града,и повярвай ми,национална медия няма за какво да лъже. 8) ;)

maniaka:
Просто няма общинска,защото истинската общинска я приватизира Беев и сега тя стои неизползваема

mdka:
Дочувам ,че щели да удължат някои от линиите,които минават по бул Б-я да стигат чак до кръговото на 6-ти км т.е. Метро Марица .Някой знаели нещо по въпроса?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version