Транспортът в другите градове > Пловдив

Общи теми и Въпроси

<< < (2/843) > >>

lud_pi4:

--- Quote from: mdka on 28.10.2009, 18:51:18 ---Те вият защото картата ги ограничава в линиите,ако беше 13 лв -всички линии,нямаше да има вой :D

--- End quote ---

Ако беше по стараму още по зле,защото разсходите щяха да са още повече,а пък те така или иначе позлват 1-2 максимум до 3 линии за да стигнат до училището,нали,а през другото време като много мрънкат,могат да ходят пеша,какво аз как ще си давам от неделя по 4 лева за да ида до работа,ще ги давам като отче наш,те мрънкат за 13 лева на месец.Така са си по добре,могат сега цял ден да се возят,а ако беше старата система,ай качи се вози 10 пъти днес де,да да,да дадеш 4 лева,не си луд нали,и сега пак ще има фалшиви карти де впрочем. ;)

chefo83:
Благодаря ви, а след увеличението на билетите има ли промяна в картите? Интересувам се основно от "обикновените" карти, защото вече не съм студент, а все още не съм си купил кола - та ще разчитам на градския транспорт. Цената на картата остава ли 28 лв? Ако в месеца ползвам автобус 25 дни по 2 пъти = 50 лв, тоест картата спестява 22 лв на месец.
До сега чинно си плащах билетчето, но от тази седмица все по-мъчително бъркам в джоба - крайно време е за карта.

lud_pi4:

--- Quote from: chefo83 on 04.11.2009, 14:19:01 ---Благодаря ви, а след увеличението на билетите има ли промяна в картите? Интересувам се основно от "обикновените" карти, защото вече не съм студент, а все още не съм си купил кола - та ще разчитам на градския транспорт. Цената на картата остава ли 28 лв? Ако в месеца ползвам автобус 25 дни по 2 пъти = 50 лв, тоест картата спестява 22 лв на месец.
До сега чинно си плащах билетчето, но от тази седмица все по-мъчително бъркам в джоба - крайно време е за карта.

--- End quote ---

Карти има само за линиите на Хеброс бус и Меритранс и са между 32 и 38 лева на месец за една линия. ;) Мисля и грация имат тоест за линии,1,4,7,12,15,16,20,22,29,37,44,66,116,222

maniaka:
Днеска на Пазарджишко шосе в посока Пазарджик видях 1 съчленена Сетра ,2 Ман-а и 1  от малките 15-ки(белите рейсчета) .Явно отиват вече за Пазарджик  :( :( :( :angry: Изгониха Батаклиев  :angry:

maniaka:
Тролейте в Пазарджик са си общинска собственост,а доколкото до пловдивските Волво автобуси ,те не правят курсове,сигурно ги е приместил в Пазардик ,за да спечели конкурса :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version