Инфраструктура > Трамвайна инфраструктура

Трамвайно трасе по Граф Игнатиев

(1/106) > >>

blagun:

--- Quote ---Столичните общински съветници от СДС Стефан Иванов и Борислав Бориславов внасят за разглеждане в Столичния общински съвет доклад за промени в движението по столичната улица “Граф Игнатиев“.
Докладът ще бъде разглеждан на сесията на СОС на 26 април. Съветниците Иванов и Бориславов настояват по ул.“Граф Игнатиев да се движат единствено автомобилите със специален режим на движение“ при доказана служебна необходимост и подават едновременно светлинен сигнал с проблясваща синя и/или червена светлина и специален звуков сигнал. Друго изменение предвижда движението по ул. “Граф Игнатиев“ да бъде забранено денонощно, а не само в светлите часове на деня, както е в момента. В доклада се предвижда и да бъде изменен режимът за автомобили, които зареждат търговски обекти и извършват инкасова дейност, като часовете, в които те да могат да влизат по улицата са съответно от 23.00 ч. до 07.00 ч. и от 15.00 ч. до 16.00 ч.“Всички ние сме свидетели на колективните усилия на Столичния общински съвет, общинската администрация и гражданите на София за създаване на пешеходни зони в града ни. Към настоящия момент движението на автомобили по ул.“Граф Игнатиев“ е забранено, въпреки това ежедневно по нея преминават автомобили на частни лица, лични автомобили на служители на МВР, които не се ползват за изпълнение на служебните им задължения, както и автомобили, които не обслужват непосредствено лица с увреждания. Считаме, че в интерес на всички граждани на столицата е установените правила да бъдат спазвани“, се казва в мотивите към доклада на Стефан Иванов и Борислав Бориславов.
--- End quote ---
Нямат си съветниците работа, тъпотии измислят! Лошо е не, че Графа не е затворен денонощно, лошо е, че не се зачита тази забрана!

София 70:
Написал съм няколко писма до общината по този въпрос , но до сега никакъв резултат.Надявам се да има промяна.
http://www.sofia.bg/forum.asp?show=27&nxt=105
http://www.sofia.bg/forum.asp?show=29&nxt=120

ivan krastev:
Добра идея - ще стане като Витошка !
дано така да стане

etnies:

--- Quote from: ivan krastev ---Добра идея - ще стане като Витошка !
дано така да стане
--- End quote ---

Така де - като Витошка. Ама ченгетата си минават със личните коли и там нали

lud_pi4:
Ето стана вижте това http://btv.bg/news/?magic=bulgaria&story=58078

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version