Транспортът по света и у нас > Транспортът по света

Транспортът в Третия свят

(1/75) > >>

Bus_lover:
Не вярвам много от нас да намерят някаква информация, но все пак не ви ли е любопитно на какви бараки се лангъркат из Азия, Африка и Южна Америка?

ozzy:
Със сигурност имат като наш`те Икаруси. Вероятно имат и 0305/0305г.  

Аз, доколкото знам, тези 0305/0305г, които докара Янчулев преди 15 години, са били предвидени по принцип за ЮАР и да са без стъкла и когато сме ги купили, набързо са им сложили да имат някакви ( като повечето не се отварят). Затова лятно време имаш чувството, че си във фритюрник  

Bus_lover:
Без стъкла?????? Ами като се извиси тропическа буря?  

ozzy:

--- Quote from: Bus_lover ---Без стъкла?????? Ами като се извиси тропическа буря?  
--- End quote ---
Хахах, не знам, това, което ти казвам, са само слухове и има вероятност да не са истина  

бтв като има тропическа буря, едва ли нещо ще се движи въобще

Ivo:
Ами в третия свят се возят и на руски машини. Лаз,Паз. Също така се возят и на Икаруси и тролейбуси ЗиУ 9 и 10. По-новите им возила са О 345 Г и Конекто,които са произвеждани за тези страни от третия свят,има ги в някои старни в Азия и в Индия. По моя информация Конекто имат в Тибилиси,Тешкент,Алма Ата и др. Също така са ми казвали,че ги произвеждат по лиценз в Русия и в Индия.
Иначе за О 305 Г-това са европейски автобуси,правени по европейски стандарти в Германия,и са ползвани В ГТ и крайградски транспорт в различните градове на ФРГ и сега в Германия. Нашите са някои са купени от ГТ в Берлин,и от други германски градове. Стъклата нарочно са така,защото там климата е по-студен и няма тези тъпканици.Също така при движение с по-висока скорост,тези отваряеми стъкла са напълно достатъчни за проветрение. Обаче наистина хубаво е ако им монтират климатик,защото при нас лятото е по-топло.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version