Общ форум > Разни

Регистрационни номера на МПС

(1/582) > >>

difian:
ТАБЛИЦА на сериите на регистрационните номера. Автор - Magirus Deutz


-----------------------


--- Quote from: Ivo on 07.06.2010, 14:35:36 ---В Казанлък вече имат и нископодови Мерцедеси О 405Н с 3 врати. ... Също така в града имат и открит Мерцедес О 307 за туристически обиколки на града...--- End quote ---
Туристическият как се движи без КАТ номер? А явно това си е традиция за града- снимка от миналото лято:

Knoxville:
В Сливен също сватбарите са без номер ;) Туристи не успях да зърна, повечето май бяхме с коли и нямаше развеждане из града :D

Stahlgewitter:

--- Quote from: Ivo on 08.06.2010, 22:29:48 ---Възможно е това да не са истински номера, ами сложени само за снимките, знам ли. А пък нали уж вече можело, вместо да ти дадат номер, съвсем законно да ис платиш и да ти напишат каквото искаш на номера. Това е другият вариант.

--- End quote ---
Да ти напишат текст струва 7000! лв на регистрационния номер.

Ivo:
Ами тогава какво старнно има-просто може да е регистринан с текст, вместо с цифри, ако става въпрос за автобус, тези пари сигурно бързо ще се избият ако има пътници. Айде ако е кола е странно, ама за автобус, виж на ден колко пътници минават през него, а пък сгурно този който вози туристи е по-скъпо...така че не виждам нещо странно.

Stahlgewitter:
Не е това,защото има ограничение в броя символи,също така мисля че и знаците трябва да ги има в латинската азбука и регистрацията да започва с кода на населеното място.Това гости на града,най вероятно е залепено в/у регистрацционния номер,което си е нарушение на закона.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version