Транспортът в другите градове > Други градове

Габрово

(1/297) > >>

Bus_lover:
Както сме го подпукали с темите за градския транспорт на забравените от Бога градове, какво ще кажете за Габрово? Какво друго има там, освен ЗиУта?  

Repcho:
Колега, дай да обсъждаме транспорта в градове от които някой има впечатления, снимков материал по възможност и други такива екстри. Ако правим тема за транспорта за всеки град докъде ще стигнем. Градове много но хора които познават транспорта там - малко

Bus_lover:
Ти откъде знаеш, че няма? Те пътешествениците като Иво от всякъде имат снимки сигурно. Пък и все още никой не е тръгнал да създава тема "Градският транспорт в Мелник"  

difian:

--- Quote from: Bus_lover ---Ти откъде знаеш, че няма? Те пътешествениците като Иво от всякъде имат снимки сигурно. Пък и все още никой не е създал да създава тема "Градският транспорт в Мелник"  
--- End quote ---
Иво като пътешества си създава тема, публикува и ние споделяме впечатленията му.или с тези теми му правиш пътния лист къде да го изпратим следвашите пъти ?  

Bus_lover:
Не, имам предвид, че Иво е човек, врял и кипял из България и е ходил навсякъде, ако съдя по изявите му от форума и снимките от най-затънтените места в страната.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version