Инфраструктура > Трамвайна инфраструктура

възраст на железния път

(1/2) > >>

vladimirovich:
Здравейте !
Искам да направя една карта или на първо време да събера информация относно възрастта на трамвайния релсов път тоест годината на различни планови ремонти.
Особено интересно ми е за участъците с панели, тъй като тяхното състояние е най плачевно.Така че които се сети коя година се е направил даден участък или знае къде може да се намери тая информация ще му бъда благодарен.Естествено крайната информация, дай боже да се достигне до нея ще я постна във форума.
Предварително благодаря на отзовалите се!

kristian40t097:
Депо Искър-Гео Милев: 1987г.  Гео Милев-Подуене: 1989г.  Подуене-паметника Левски 1990г.  Кракра-Младежкия 1993г. Автостанция Изток-Подуене 1995г.  Младежкия-Опълченска 1999г.   Опълченска-депо Красна поляна 2001г. Това е инфото, което мога да ти  дам със сигурност без да те излъжа :) :)

Kaiser Kar:
Само дето в споменатите от теб участъци има ремонтирани. 2007 ремонтираха Шипченски.

alpha_adversativum:
Панелното трасе по Стамболийски е от 1988 г. От същата година е и панелното трасе в тунела, както и панелните участъци в Люлин.

vladimirovich:
Благодаря ви за помощта. Отбелязах тези участъци, като отбелязах по новите, но остава още доста за по цялостна картина.Надявам се да се включат още хора.
Отново  благодаря на включилите се до момента  :fan:.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version