Други видове транспорт > Маршрутни таксита

Маршрутка до Златните мостове

(1/5) > >>

blagun:
За разлика от много хора, няма да плача за възстановяване на А61, тъй като много добре си спомням, че и тогава превозът не беше ефективен, а линията генерираше загуби.
Но предлагам операторът "Нов пламък" и СО да сключат анекс към договора, според който диспечерът на НП може да иска помощ от СКГТ в почивни дни и при подходящи метеорологически условия. СКГТ да предоставя курсове за случаен превоз, като в автобусът пътува кондуктор и приходите са за СКГТ.

Просто в хубави неделни дни фирма НП не може да се справи, а надали е рентабилно за нея да купува нови возила, които да експлоатира няколко пъти месечно. В същото време по различни крайни спирки киснат резервни коли на СКГТ.

borosport:
Съгласен съм с теб.И на мен ми се е случвало не веднъж да се тъпча като в консерва, а някой не успяват и да се качат,защото не са предвидени за извънредно повече хора(примерно група ученици).

blagun:
Маршрутка 10 е удължена - от Руски паметник продължава по Опълченска, Сливница, Европа до Банкя.
В делнични дни се движи до Бояна, с изключение на 4 курса, които се качват до Златните мостове. В празнични дни всички курсове се качват до Златните мостове.

ozzy:

--- Quote from: blagun ---Маршрутка 10 е удължена - от Руски паметник продължава по Опълченска, Сливница, Европа до Банкя.
В делнични дни се движи до Бояна, с изключение на 4 курса, които се качват до Златните мостове. В празнични дни всички курсове се качват до Златните мостове.
--- End quote ---
Пак ли е на 20 минути?

c.r.u-to:
Бр. автомобили на линията делник 1
празник 3


Еднопосочна дължина на маршрута (км) 18

Времетраене на курса двупосочно
(мин.)90


Интервал на движение (мин.)

Д:4 к.дневно Пр.:30 мин.http://www.sofia.bg/templkomp.asp?ime=MLIN...&opis=Транспорт

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version