Транспортът в другите градове > Други градове

Други градове

<< < (59/61) > >>

bgdimitrov:
Чериът Моторс са оттеглили своята жалба в КЗК относно закупуването на 2 електробуси за Айтос. Съответно изглежда почти сигурно, че града ще се сдобие с 2 бр. Karsan e-JEST, като само за 1 микробус цената е 524 хил. лв без ДДС...  :qdosan:

KillKill:
За да не спама във всяка една от темите, в повечето малки градове поръчките са прекратени. Само във Враца е пусната нова.

bagercho:
Напълно очаквано. Кой производител ще има интерес към някакви малоумни поръчки за по две бройки, само защото някоя община трябва да усвои евросредства... Преди няколко години някой китаец, който драпа да пробие в Европа можеше и да се навие.

IKAR:
Единственият начин е държавата да пусне централна поръчка, след което да разпредели електричките по градовете според нуждите. Горе-долу така стана преди години с тролеите за големите градове.

bgdimitrov:
Също съм на мнението, че трябваше да има обединени обществени поръчки, може би 3 или 4 спрямо дължината и капацитета на електробуса и от там да се разпределят вече возилата между общините. Щяха и да се спестят средства от по-ниската цена!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version