Транспортът в другите градове > Други градове

Други градове

<< < (2/63) > >>

SKODA:

--- Quote from: Balkanton on 13.10.2008, 22:16:39 ---Досега не е коментиран транспортът в Кърджали. Преди две години бях за ден там и видях няколко градски Кароси, един много стар немски Икарус 260 (беше с надпис "IKARUS" с отделни букви между мигачите, което означава, че е производство 1973-4 г.), един жълт (доста запазен) Икарус 280 от руската модификация, като наскоро бракуваните с обикновените врати в Бургас. Помня и един Мерцедес О305 с берлинския цвят. Това е само, което видях, със сигурност има и още.

--- End quote ---
О не! Н еми казвай, че и в Кърджали трябва да ходя...!!! Някой може ли да потвърди инфото, или да даде по-прясно инфо, защото колегите на майка ми там казват, че вече няма.

В Ямбол имат много Икарус 260, не много Кароси, едни ДАФ-ове (мисля че), и Мерцедеси на една пловдивкса фирма, ма я забравих.

Ivo:
В Кърджали има автобусни линии 5,6,13,14,15,20,26,27,28,113, за тези се сещам засега, преди имаха и рязани червени Икаруси и Чавдар 11 Г5-Чавдарите може и още да ги има, О 305 -цата и аз съм я виждал. Имат и някакви нови автобуси Исузу, виждал съм ги по линия 113 в ж.к. Възрожденци. За съжаление обаче тролейбуси няма.

Ivo:
Някой може ли да ми каже нещо за градският транспорт в град Пордим, ако още има.

SKODA:

--- Quote from: Ivo on 18.10.2008, 21:52:51 ---Някой може ли да ми каже нещо за градският транспорт в град Пордим, ако още има.

--- End quote ---
А, да. Никан Лайн бяха с жълти Мерцедеси, каквито имаха СибБус по 72.
ПОРДИМ?! Това къде е?!

Ivo:
Пордим е между Плевен и Левски, малко след Плевен. Доколкото знам, оттам е осъществена първата телефонна връзка в източна Европа, или на Балканите ли беше :blush2: Та някой ако може да даде информация за градският транспорт в град Пордим.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version