Инфраструктура > Трамвайна инфраструктура

К.Величков - А.Стамболийски

<< < (2/13) > >>

822:
То като не си видял накъде  е отворена си е все едно.Ще отпусне,но едва ли ще кара на спирачните кранове,а и скоростта не се променя толкова бързо като караш без тяга!

emo:

--- Quote from: blagun ---Това е дългосрочна перспектива и изобщо няма връзка с кръстовището, обект на настоящата тема.

Технически не е лесно предложението, тъй като всички релси и стрелки трябва да се извадят. Вероятно и електрически стрелки няма да могат да се поставят, което води до риск от инцидент, подобен на този с 306, само че на много по-оживено място. Едва ли има някакъв сериозен икономически ефект, пък инвестицията е сериозна.
--- End quote ---


Не мога да се сетя дали точно ти не беше писал преди време, че изграждането на такава стрелка ще снижи доста разходите за нулев пробег и в крайна сметка да е икономически оправдано.
Обаче все пак трябва да се сложи входяща стрелка с 3 линии, което вече си е бая скъпо.

blagun:

--- Quote from: emo ---Не мога да се сетя дали точно ти не беше писал преди време, че изграждането на такава стрелка ще снижи доста разходите за нулев пробег и в крайна сметка да е икономически оправдано.
--- End quote ---
Не, това беше част от предложение на един участник във форума на СКГТ - "Tramway" (не знам, дали и под какъв ник участва в настоящия форум, но май не виждам постинги в неговия стил). Предложението беше ТМ8 да върви от Люлин до Княжево. Ясно е, че след като има ТМ15 и ТМ8 до центъра, това вече е загубило актуалност.

Не си спомням, дали в ОУП е предвидено запазване на ТМ трасе по К.Величков или само по Вардар ще остане (в дългосрочен план, естествено).

София 70:

--- Quote from: blagun ---Не, това беше част от предложение на един участник във форума на СКГТ - "Tramway" (не знам, дали и под какъв ник участва в настоящия форум, но май не виждам постинги в неговия стил).
--- End quote ---
За съжаление в този форум сме  лишени от неговото присъствие , което е един огромен минус , защото Трамвай освен , че е много готин и ерудиран човек ,също  е и една огромна  енциклопедия на трамвайния транспорт.

Repcho:

--- Quote from: София 70 ---За съжаление в този форум сме  лишени от неговото присъствие , което е един огромен минус , защото Трамвай освен , че е много готин и ерудиран човек ,също  е и една огромна  енциклопедия на трамвайния транспорт.
--- End quote ---
бъдете сигурни че знае за съществуването на този форум

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version