Други видове транспорт > Железопътен транспорт
Тема за вагони
etnies:
--- Quote from: KRAKOMOBILA ---Имаме вагони произведени (и продължават да се произвеждат) в България.
И локомотиви който обаче не се използват в БДЖ а от частни фирми. Локомотивите са производство на Express Servis Русе и от този клип .
--- End quote ---
Maлко са грозноватички. а защо БДЖ няма от тях?
KRAKOMOBILA:
Мен много ми харесват. Вършат иделна работа за маневра. А БДЖ незнам защо нямат.Може би искат да си карат още старите 52 и 55-та серия
CKD:
--- Quote from: NiGhtPiSH ---Имаше вагоноистроителен завод в Горна Оряховица, който го затриха и него...
--- End quote ---
В Дряново има завод, който продължава да работи макар и доста анемично. Иначе заводите в Карлово, Бургас, Самуил и Септември работят с пълна сила. Септемврийския завод прави вагони дори за Франция.
difian:
--- Quote from: CKD ---В Дряново има завод, който продължава да работи макар и доста анемично. Иначе заводите в Карлово, Бургас, Самуил и Септември работят с пълна сила. Септемврийския завод прави вагони дори за Франция.
--- End quote ---
Ако не се шегуваш и всичко това е вярно, е направо парадоксално как БДЖ няма вагони, внася втора ръка...Тези заводи държавни ли са?Честно казано аз знаех само за този в Дряново.
CKD:
Няма държавни вагонни заводи - вкл. и дряновския.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version