За Форума > Изтрити теми
Re: Новини
nasko84:
Отворила се дупка на бул. Васил Левски /Карловско шосе/
Затова ли днес бяха разкопали половината път там, преди ТЕЦ-а, явно някаква авария на ВИК е било, защото техни хора копаха там.
PorscheBulgaria:
Тези автобуси не стояха ли паркирани в близост до Мол Пловдив?
Едит: Първоначално не видях, че става въпрос за паркинг в Стара Загора. Извинявам се. Нека модератор изтрие мнението ако сметне за необходимо. :)
popa62:
Много ми е интересно защо след като lud pi4 закри темата " Сагата с Батаклиев " тоя , същия кондуктор поства новини за Ангел Батаклиев ?
popa62:
А ми отключия бе майна !
popa62:
--- Quote from: popa62 on 26.03.2015, 19:57:12 ---
--- Quote from: troley_ lover on 26.03.2015, 13:29:27 ---http://www.bta.bg/bg/live/show/id/0_z7r726xt Ето го въпросното видео!
--- End quote ---
Много ми е интересно какви / и колко / причини има Кузов / според Наско , Кузев / да представлява Батаклиев след това изказване / на снимката / ? И за Наско също ми е интересно след тази случка с бившия заместник на Батаклиев www.vbox7.com/play:361b36f0d7 / на 1:14 / какво прави там ? Нещо крайно интересно за лицето по средата с очилата dariknews.bg/view_article.php?article_id=626339 . Единстеното нещо за което подкрепям Кузов е това , че хората които не са виждали електробуси да не се обаждат !
--- End quote ---
Снимката се оказа , че се отваря само след кликване с десен бутон и след това - отвори в нов прозорец !
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version