Първо: Отвсякъде си личат пристрастията ти към марката Икарус и омразата към немските автобуси.
Относно Мановете НГ съм съгласен, гният, но пак са по-приятни за пътуване от някой Икарус.
Мерцедес О405/Г са много здрави автобуси и ако вашите наистина са за брак - това говори много лошо за поддръжката на автопарка в Стара Загора.
Все пак ми се струва, че преувеличаваш с приказките, че са за брак.
Второ: Автобусите внесени от Германия не са рециклирани и не са им правени някакви освежителни ремонти . Подова настилка, тръби, седалки, плоскости - всичко е оригинално. Не трябва да те бъркат снимките, които пускаш - Ман НГ са произвеждани с повече от 5 вида седалки, по избор на клиента.
Това, че седалките били износени и тръбите били изтъркани - не мисля, че е болка за умиране или някакъв сериозен проблем. Аз не съм виждал Икарус, на който седалките да не са разкъсани и намачкани и на който тръбите да не са наплескани с няколко ката боя, която пада за нула време.

Трето: Покупката на нови автобуси в общинските предприятия се извършва с конкурс. Икарус 134 и 187 може и да са добри автобуси, но ме съмнява да спечелят конкурс тук, тъй като няма добри условия за поддръжка - няма представителни фирми и сервизи, където да се обслужват. Най-вероятно затова не са участвали в конкурси, провеждани тук.