Колко теми за какви ли не градчета се изпосъздадоха, а да забравим един от най-красивите градове в България - Велико Търново! Този път аз самият мога да изказвам впечатления, защото съм ходил там и то 2 пъти. Е, не съм се возил, но... Бяхме със семейството ми в Стария град и каквото е минавало оттам, това съм видял. А и при толкова красива гледка, сърце не ти дава да гледаш автобуси. Впечатление ми направи, че не видях нито един Чавдар или Икарус, за което бравос Имат Ивеко, Сетри, а мисля, че също и МАНове и Мерцедеси, а може и Неоплани. Всичко беше соло. А тролеите, за които мисля, че всички знаем, че са ЗиУ-9 (от тях не можеш избяга) са толкова на рядко, че не видях нито един (само мернах за кратко един) - знам от разни сайтове какви са им тролеите. И въобще там ГТ е сравнително нарядко изглежда. Пътят пък е само баир-нанадолнище-баир-нанадолнище-баир-нанадолнище. При толкова баири не е чудно защо нямат Чавдари и Икаруси. Освен това, Велико Търново е първият град, в който през живота си видях светофари с таймер. Сега вече и в Бургас имаме 2 такива, но един от тях не работи вече поне 2 месеца - само жълто мига.