Метро > Метросъстави

Siemens Inspiro

<< < (16/16)

blagun:

--- Quote from: Martin4o19 on 27.10.2020, 22:41:43 ---Защо на новата линия няма съобщение за забравен багаж, както при първа и втора?
--- End quote ---
А защо изобщо да има подобно съобщение? Откъде е ясно, че хората със забравен багаж ще минават точно през МС Стадион Васил Левски, при това ще се возят вътре в мотрисите? И че ще имат химикал и лист, за да запишат многоцифрен телефонен номер? Мястото на подобни съобщения е на стикер на всички метростанции.

Martin4o19:
За номера може и да не е нужно, но като напомняне не е лоша идея. Така според мен е редно и да име съобщение за разстоянието между перона и влака. И е изключително неуместно според мен да текат 5 различни записа, в това число при трамваите и автобусите също. Според мен е редно да бъде унифицирано всичко.

wiNt:
Това, че в Лондон има съобщение за дупката, на друго място има съобщение за багажа и т.н. не значи че трябва да ги има тук. В Рим например има съобщение от коя врата е идната станция. Всичкото това са абсолютно ненужни боботения на главата на пътниците. Ако си дотам разсеян да "забравиш", че между перона и влака има дупка, то значи нещо сериозно не е наред.

hitar_potter:

--- Quote from: wiNt on 29.10.2020, 11:44:56 ---Това, че в Лондон има съобщение за дупката, на друго място има съобщение за багажа и т.н. не значи че трябва да ги има тук. В Рим например има съобщение от коя врата е идната станция. Всичкото това са абсолютно ненужни боботения на главата на пътниците. Ако си дотам разсеян да "забравиш", че между перона и влака има дупка, то значи нещо сериозно не е наред.

--- End quote ---
В Германия също казват къде е перона. Едно време и тук имаше схеми, на които се виждаше коя станция е островна и коя не.

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version