Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - emo

Pages: [1] 2 3 ... 859
1
Автобуси / Re: Mercedes Intouro E/ME (1301-1315)
« on: 12.09.2020, 13:41:41 »
Това вече са автобуси, срещу които никой не би трябвало да има нищо против. Мерцедес, почти нови, супер комфортни и удобни. Единствени недостатъци много високи и липса на система за гласово оповестяване. Дори и електронни табели им се намериха за отзад.

2

А84 върви стремглаво надолу - разделиха го на две линии, обслужващи летището по меко казано странен начин, добавиха време в разписанието, за да се зарежда по средата на маршрута и тн.
Не си прав. Разписанието на 84 не е пипнато и зареждат само на Гурко. Още откакто се обслужваше в Дружба има направиха големи почивки там.

3
Поздравление за хората от Подгумер и Войняговци, затова че издействаха първо удължаване на маршрутите, а сега и увеличаване на колите и намаляване на интервалите. А преди няколко години се твърдеше, че като линии се дадат на концесия, няма да има никакви промени. Виждате, че промени има и то за добро.

4
Аз мисля, че 24 става излишен.

5
Информацията е прекалено хубава, за да е истина. Осем коли за тези две линии ми се виждат страшна много.

6
Е, не е нормално и при външна температура 28, на повечето вътре да е 32 градуса. Но иначе всичко е точно.

Това не е вярно. При външна температура от 28 градуса, в дизеловите и метановите ютонги температурата в салона е 18-20 градуса.

7
Автобуси / Re: Mercedes Intouro E/ME (1301-1315)
« on: 11.09.2020, 13:16:27 »

Пускат нови автобуси до Витоша.

https://mysofia.bg/news/puskat-novi-avtobusi-do-vitosha-11-september-2020/

8
В последените месеци ярко зачестиха случаите форумът уж за любители на градски транспорт, да се превръща във форум антиградски транпорт, неговите служители и клиенти. Темата за недобросъвестните шофьори е много показателна. Защитават се шофьори на леки коли, обвиняват се водачите от градския транспорт за всичко, включително се пишат и абсолютни дреболии кой минал на червено, кой какво си е говорил по телефона и тем подобни. Факт е, че голяма част от потребителите вече гледат като шофьори на леки коли и градският транспорт взе да им пречи. Служителите му търпят ежедневни обиди. Тези, на които им пука за градския транспорт са или непълнолетни, или служители, или Ivo и аз.
Отдруга страна, непрекъснато се оплюва по почти всички превозни средства, защото били китайски или турски. ОК, всеки има право на мнение, но това вече идва вповече и обидите са пряко срещу СО, СА, СЕ. Пише се за далавери, нагласени търгове, корупция, но доказателства никъде не се покзват. Всичко това са безпочвени обвинения, които нарушават правилата на форума, но никой нищо не трие. Благун вече се отказа, той поне следеше за спазването на законодателството.
В този пост изобщо не говоря за езика на омразата, личните нападки, двойния стандарт спрямо потребителите. Акцентирам само на горните два проблема.
И мога да заключа с великата реплика моя съименик "С такива приятели на градския транспорт, врагове не му трябват".

9
Като чета какви неща се пишат в този форум не мога да си сдържа радостта, че нищо не зависи от вас, а от далеч по-разбиращи хора, каквито са в СО и СА. Ютонгите са си много хубави автобуси и с нищо не отстъпват на мановете (освен това, че са дизелови). Добре, че е Давидчо да напише някое обективно мнение и за последните е напълно прав - важното е да се мрънка. Жалко, че махнаха икарусите и О305-ците.

10
Не. Бъдещето е за Карсан и Хайгер. А съчленени най-вероятно Ман и евентуално БМЦ ако се напънат.

11
Че линии 1 и 5 да не са леки? А какви са пътищата по 8, 10 и 14 и 100? А 74, 82, 77, 64, 404, 67 не са ли градски? Вие по 305 ли очаквате да ги пуснат?

12
2155 на 280, в момента е на ж.к. Изток в посока Студентски град.
В Малашевци развалени man lion's ли има че и на трите линии пускат стари
  Само 6 броя са за ремонт или ТО.

13
Евтин провокатор. Влачи се с 15 км/ч, тролеят го изпреварва, защото вози пътници и има разписание, ама после го бил засякъл...
Единствената грешка е, че не даде мигач, но то е логично, че като има спирка ще спре.

14
Всякакви промени по линия 78 трябва да бъдат обсъждани с Инициативния Комитет за транспортно облсужване на Враждебна, чийто представител е Miteto Wee. Аналогично трябва да се обсъждат евентуални промени на линии 18 и 23 с комитетите на Нови Искър, Световрачене, негован и Чепинци. Тяхните мнения трябва да бъдат взети предвид кое би им било най-удобно.

15
Абсолютно съгласен. С предложените изменения ще се забави връзката Централна гара - Враждебна. 78 не трябва да се пипа.

16
Да само 3287 е зелен О345Г, който излиза.
Леко ми писна като влезна в тази тема да чета, че е имало зелен мерцедес някъде си.

А БМЦ-тата си ги пишат по наряд и повечето изобщо не ги карат новобранци. 3812 втора смяна си го кара от 2009 г. 3703 го кара шофьор, който е от 2005 г. в гаража. За останалите не съм проверявал досиетата им кой от кога е в гаража.

17
От Драган Цанков по Евл. Георгиев, Гурко - зарежда на станцията - наляво по Васил Левски, П. Евтимий, Фр. Нансен, Наляво по Евл. Георгиев, Драган Цаков. Мисля, че така щеше да е най-добре с по една допълнителна кола автобус по линии Е84 и Е184.

18
А и шофьорите му са абсолютни новобранция, от един месец в гаража.

19
А някой има ли идея кой е тролейбусът всъщност? Защото ако е споменатият само едно мнение по-нагоре 2712, от един от водачите на този тролей съм виждал такива изпълнения на пътя, които само крайно неустойчив психически човек или завършен простак може да предизвика. В смисъл не просто неграмотни, а откровено изродски прояви имам предвид...
Малко клюкарско мнение, но от това, което ми казаха, че вероятно шофьорът се казва Юлиан и кара 2702.

20
2715 със сигурност не е по 1. Учебен е.

Pages: [1] 2 3 ... 859