Author Topic: Какво сънувахте?  (Read 108776 times)

Offline 503

• Запален по ГТ
  • Любима линия: 11 Илиянци-Княжево
    • Skype Me™!
    • View Profile
Re: Какво сънувахте?
« Reply #420 on: 05.04.2025, 10:18:21 »
Сънувах, че виждам 508 за пръв път след аварията му. Още беше с много наклонен пантограф. Реших да не се качвам, а само да го снимам. Когато тръгна от светофара измина няколко метра и целият се разпадна. Вече нямаше нищо. Само разсипани части.  А пътниците и ватманът слязоха и започнаха да събират частите. :1eye:

Offline Константин

• Запален по ГТ
  • Фен на тролейбусите и автобусите Икарус.
    • View Profile
    • Email
« Reply #421 on: 05.04.2025, 11:47:38 »
Дано този сън не се сбъдне.
Аз сънувах,че са пуснали двуетажния Неоплан по линия 111.  :eek:
Моята транспортна галерия в flickr:
https://www.flickr.com/photos/202872727@N04/

Ikarus 280.92T GANZ инв. номер 2915

Offline София 100

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #422 on: 01.07.2025, 10:42:44 »
  Тази сутрин сънувах, че са направили едноколовозна  трамвайна линия  от бул.Янко Сакъзов, през улица Сан Стефано към Орлов мост. Движеха се T6A5, които бяха скачени гърбом. Наблюдавах отдалеч, но някак си много се клатеха по линиите,  което ми се струваше странно. И тогава един такъв състав ме наближи и от него звучеше дрезгавият вой и дрънчене на всяка средностатистическа София :D :rolleyes: Изпитах задоволство и много се смях.
Направеното днес е недостатъчно за утре.

Offline Stanislav_07

• Запален по ГТ
    • View Profile
« Reply #423 on: 27.04.2026, 11:09:24 »
Тази нощ сънувах, че се разхождам по булевард Св. Климент Охридски и слагат нов релсов път в платното на бившето трасе. Новото трасе, което полагаха няма настилка, а е с траверси и баласт, като също така сънувах, че между ТУ и МС Г. М. Димитров тротоара до линиите са го издигнали, част от трасето е в тунел, а отгоре градинка и пейки, като място за гледка към булеварда. При ЛТУ разкопаваха, а при спирка ТУ вече бяха положили релсите. Струваха ми се, че бяха 1435 мм.

Offline Stanislav_07

• Запален по ГТ
    • View Profile
« Reply #424 on: Today at 02:08:45 »
Ония ден сънувах, че от бул. 8-ми Декември до обръщалото в Дървеница асфалтират по протежението на релсовия път, но оставят старият релсов път. По КО се движат линии 2, 9,15 и 18, като има S-ка при МС Г. М. Димитров. В съня ми присъства недостроен релсов път по бул. 8-ми Декември, който започва малко преди стеснението и е по средата с асфалтова настилка, след стеснението минава отдясно на булеварда откъм Студентският парк, а от тази страна има ограда и много пораснали дървета, както и отляво, няма стеснение и недовършен строеж. На кръстовището при бул. св. Климент Охридски и  бул. 8-ми Декември откъм ЛТУ видях трамвай по линия 2. В съня ми се говореше, че трасето до Г. М. Димитров е временно, докато се реши откъде ще минават трамваите, за да отидат центъра. След бул. 8 декември трасето се движи по стария релсов път, който се е използвал преди 2004.