Aз гласувах за Макдоналдс поради ред причини.Харесва ми да ям там,въпреки че знам че по нездравословно няма никъде другаде.
1.Храната в Макдоналдс има специфичен вкус,който аз лично одобрявам и много харесвам

2.Обожавам сладоледа им особено когато беше 59 да не говорим преди това 29 стотинки

3До много скоро (1-2 години) това бяха едни от много малкото ресторанти на европейско ниво що се отнася до чистотата и обслужване-не само на тоалетните но и на салоните на масите,много важно е за мен също и че това е един от малкото ресторанти където мога да ям без да дишам цигарения въздух и да ми се вмирисват дрехите за целия ден както е в повечето пицарии и ресторанти.Освен това и повечето ресторанти са с градинка и пързалки за децата отпред което ми допада
4.В София са на много и достъпни места и вземаш поръчката си до 5 минути.
5.Имам WIFI на разположение.
За другите...КFC е като макдоналдс обаче ако забравя изрично да кажа че не искам люто после ще ми гори 3 часа устата...

В Хепи от септември не стъпвам,след като чаках 1 час за салата и пържени картофи които бяха изстинали,търпях надменна и нагла сервитьорка и всичко това ми струваше доста повече отколкото тяхна конкуренция би ми взела

В Събуей по принцип е хубаво,но цените им да си кажа честно не са съвсем за моя джоб ако искам да се заситя (да си взема цял сандвич а не половинка) за цял+кола ме одраха с 9 кинта последния път

Дюнери не купувам най вече от хигиенни съображения но и наречете ме расист,нямам намерение да спонсорирам пребиваването на араби и ислямисти в страната ни.За хот дози.... не е зле но аз съм ценител на храната и обичам да ям хубава храна и да и се наслаждавам седнал на масичка и с питие и десерт накрая,така че,не съм фен