Изобщо не съм съгласен, линиите са средно на 8-10 минути с 4 изключения, шофьорите от Тракия са най-заядливи, най расърдени, и вечно не потдържани, при Дрита има някои изключения, в Чиирите са най-усмихнати и готини, тъй като аз познавам 80% от тях, и повечето са от Чиирите и Дрита, малка част от Тракия познавам, да не говорим, че най-много ударени не потдържани, и катастрофирали автобуси има именно в Тракия, но това са ми наблюденията. Ако бяха най-хубавите автобуси Ирисите и Мановете щяха още да се движат, а те не се, за разлика от 0405,Н,К и производните които все още движат макар и извън Пловдив.

1, 7, 10, 15, 16, 17, 20, 22, 24, 25, 93, 113 сигурен ли си, че са на 8-10 минути? Шофьорите в гараж Тракия са добри, има и изключения, но повечето са добри, или поздравяват при качване, или правят услуга на трудноподвижни хора и спират на по-близки места, няма да казвам линиите, за да не им създам проблеми, при необходимост мога да кажа на лично. Автобусите в Тракия не се поддържат и чистят, но това е друг въпрос, нали няма чистачки там, а механиците са малко, ако бъркам, моля, поправи ме. За Чиирите не съм съгласен, особено тези на 1 и 12, на другите линии може би са малко по-добри, като 11 и 26. При Дрита тези на 17 и 222 са добри, но не и на 21. Относно 0405 може ли да кажеш къде се движат, че не съм виждал, а ми е интересно къде останаха да се движат по-старите автобуси, ако те притеснява, че се отклоняваме от темата, може и на лично, иначе за тях съм съгласен, че са здрави автобуси, аз само съм виждал 0407 и още няколко подобни. Бих казал, че по-заядливите шофьори са бившите на Чолаков, които сега са навсякъде, както в Чиирите, така и Тракия, така и при Дрита. Иначе забравих да кажа, че на Хеброс Бус са сравнително добри.