Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - difian

Pages: [1] 2 3 ... 787
1
Дружба е, Балкантон е посочил мястото точно.

2
Нали имаше някакви броячи в стъпалата!? Всяко превозно средство има и камери… Като ги комбинират с броя на чекиранията, от трите могат да изкарат статистически верни данни…  :rolleyes:

3
Чакай сега- едно е преномерация на съществуващите линии, друго е съвсем нова транспортна схема. Пък дори и с такава, ако маршрутът е близък или същият като на някоя стара линия, то е по-добре да си остане със стария номер.  ;)
Има необходимост от нова транспортна схема, като е логично с нея да се промени и номерацията... От 30 години си караме с кръпки на стара дреха, която даже не ни е подходяща и удобна за носене. Само преномериране в момента ще има "мижав" ефект.

4
Цялостна преномерация на линиите ще доведе до масово объркване и не е подходящо. М1- метро, Т1-трамвай, 1- тролей и 1А-автобус са по-подходящо решение според мен. …
И дай да си стоим в 1949 год. - и с номерацията, и с “основните” маршрути, и с “пиковите”часове… Ялта си го беше казал за спирката на Семинарията - от 50 г. Няма тротоар и пеш. пътека за слизащите на последната спирка в кръстовището, защо да правим промени…

С това статукво, накрая няма да има пътници в градския и една евентуална рационализация ще се “възприеме” мноооого по-лесно!

5
То и тази е на Фибанк, а не на нещо измислено (в смисъл, тази банка е измислена, но има лобита дето я държат над водата). Надписът си е Ок Супертранспорт, телефонът си е техният, т.е. не мяза на копърка. Нямам снимка на номера… Но горе на табелката такси техният си инвентарен май е 062, може би!?

6
Снимката ми е от декември някъде, но сега се сещам да я споделя. Та, това е много добър фейк (надписи и всичко е както оригиналът, не просто имитация) или наистина имат Шкода Октавия? При това от старата генерация на модела - не си спомням фейслифт ли е, и не знам докога е продължило/продължава паралелното производство - все пак може автомобилът да е бил чисто нов поне... В техния сайт не намерих да имат автомобили Шкода.

7
Лидълът на Лъвов мост:

8
А по какъв начин ще бъде стимулиран водач, който сам си измие автобуса с кофа вода и гъба? Ще получи ли бонус за това и някакъв стимул? Ръководството обръща ли внимание на такива самоинициативи, след като очевидно веднага прави добро впечатление на пътниците? Фирма, която си държи на служителите биха дали на такива служители бонус, почивен ден или нещо от тоя род.

Ако отговора е НЕ, то тогава няма как да очакваме и от другата страна да е чисто като не работи мивката.
А това по-долу как ще го коментираш, ако е вярно и по твоята логика, ще имат ли удръжки за предумишлено увреждане на служебна техника!? А по всяка вероятност е, самият Ялта тези дни призна, как масово не се знаят и не се спазват задълженията… Като знам и как и в частния сектор има безотговорност и никой не чете упътвания и прочие, а действа като капацитет и по усет…. Та сам си отговарям с категоричното НЕ, след като от лакомия, неграмотност и некадърност през годините се строшиха колко превозни средства, скоростни кутии и още безчетни неща…

Пак е строшена. Като потеглят преди да е приключил цикълЪТ на мивката така ще става :crazy:


9
А защо не звънят където трябва!? Или то все тая за возилата и излишните пари дето се изсипват, да им се правят застраховки, които не се ползват…

10
Бизнес центърът е след 2000 г., а не през 90-те… ;)

12
Яската е нов потребител, а по всичко личи и невръстен и неопитен. Следя темата и тя е за изтриване още от първото мнение, но проявих някаква странна толерантност към идеите на младежа… В една тема, като за развихряне на детски блянове на едно дете и мешане на крастата от старите пушки става. Ужасната му полюция, наречени снимки на превозни средства по други теми беше мигновено изтрита! ;)

13
Снимки / Re: Снимки (автобуси)
« on: 28.01.2023, 23:50:48 »
Така, предишното ти мнение беше изтрито, не му се е случило нещо друго, това също ще го последва! Прочети първото мнение в темата, както и забележи, че тя е посветена на снимките на автобуси, а не и на тролейбуси!

14
https://www.facebook.com/IBISserviceBG/posts/pfbid0DcoJavM657KEpkJidvFkg1yB9gUg9woQcrrQ7u9m1zgf3TfjTiQnpjSPz8U6NTMUl
Чета, какво е написал Марио… Не трябваше ли по условието на поръчката да имат информационна система, или те си имат, но никъде не е казано, че трябва да е в работещ вид!?

15
Снимките са от вчера. Вероятно се ползва във връзка с ремонта на стационарния ТИС.

По регистрационния номер можете да кажете, от кога е в СЕ, но май бяха в обща поръчка с ремонта на ТИС-овете..

16
Стара София / Re: Ретро снимки
« on: 23.01.2023, 18:09:48 »
Важното е, че се вижда маршрутка Латвия с реклама на Assos и лимузина Чайка пред Шератон! ;)

На паркинга на Шератон ми се привижда и Пежо 306, което означава че поне тази снимка е 93-94 година…

Над ЦУМ има и реклама на Джони, чиито крака май изглеждаха че крачат…

17
Метрото ни е най-евтиното (или поне така твърдят!), това е главната цел! Дали е функционално и кое е по-изгодното в дългосрочен план няма значение…

Питай доцент, доктор, кандидат, стипендиант на науките, академик-асистент, кандидат член за бакалавър, втора и трета магистратури, почетен хонорис-хабилитиран, хоноруван по заместване, но доайен Братоев… и ще ти го потвърди! ;)

18
Очаквам от Пейчев обобщаващ теоретико-нАучен коментар!  :fan:

Иначе, от гледна точка на работещия, най-доброто решение винаги е било, ако има възможност, да ходи до работата само в деня за заплати… Според мен, в случая, може да се направи изключение в предложението на Сикскилър и все пак да се допусне едно съвременно технологично решение, въпреки явните доказателства, че GPS-и и т.н. са откровено вредни неща… Та, нека все пак се допусне използването на електронно преведени заплати и ползването на карти и банкомати, че да се спести ходенето и един ден на работа…  :rolleyes:

19
Неуместен е примерЪТ с Прага. Там условията позволяват…
При нас защо ги няма тези условия!?  :rolleyes:

Pages: [1] 2 3 ... 787