Мен ми хареса повече от Сердика център. По семпъл е, има кино салони Арена, има множество добре подредени и свежи заведения на втори етаж, с естествената светлина и гледката към Витоша, отделени са от модните и други магазини, ще има фитнес и боулинг и една страхотна забавачница за малките. В Сердика център са сбутали заведенията едно в друго и цялата миризма отива в близко намиращият се моден бутик. Там магазините са по-големи и просторни, то нали основно Сердика център залага най-вече на модните колекции, докато Дъ Молл на забавленията. И двата мола са готини, особено за районите в близост до тях. Но Карфур като цяло е по-готин. Както и очаквах. Инак хипермаркета е лудница. Всички пенсии се бяха изредили долу, горе по магазините малко. Вярно много е хубав и хипермаркета, за всекиго има по нещо. Пикадили обаче са някак, по за непростолюдието, по културни, по аристокрация, по пипкави. Инак недостатък е входа , както и при Скайсити, точно до открития паркинг с паркирали коли. Мол София, Сити Център, Цум ,Сердика Център и халите добре се ориентираха паркингите да са отделно или в страни от главния вход.Инак транспорта е много добре уреден до новия мол. Освен това с метрото е много удобно до МС Младост, но кога ще бъде изграден този пешеходен мост. Трябва ако се слезе от тролея или през 6-ти километър или през Окръжна да се заобикаля. И двата мола ДЪ МОлл и Сердика Център все още не са изпипани докрай, още текат довършителни работи, а някои магазини още не са отворили. Мисля че билярдът и фитнесът в Дъ Молл още ги довършват. Инак мога сега да кажа че Дъ Молл и Мол София най-много ми харесват като търговски центрове в България и такива от всички които съм посещавал.