Както казах моят фаворит е вариант 3. Ето и моят коментар за вариант 3:
На посочената схема станции 2 и 3 са до ж.п. гари, като е хубаво, че е предвидена и станция в Горна Баня. Така според мен ще се осигури достъп на повече хора до метрото, а и по този начин ще се осигури връзка с ж.п. транспорта. Станция 4 според мен трябва по-вече да се изтегли към ул. "Президент Линкълн" или малко по в средата на ул. "Монтевидео" и там да има една станция, защото 2 станции една от друга на 400 метра ми се виждат малко безсмислени. Положителното в това трасе е, че станция 6 е разположена по към старият квартал "Овча купел" и достъпността ще по-добра и ще се обслужват по-голям брой територии. В частта под бул. "Борис 3" трасето е много добро, като по този начин ще се обхване и автогарата. Като сериозен недостатък бих посочил липсата на станция на "Красно село" и според мен трябва да се добави станция там. Недостатък на този вариант бих посочил, че линията няма да прави връзка с бул. "България" и по този начин няма да се обслужват тези райони на града, но така или иначе съществуващият трамвай ще се модернизира и ще стане по-бърз, а самият трамвай ще прави връзка на НДК, където ще се прави връзка с МД2 и МД3. Трасето до СУ според мен е рентабилно, но самата станция трябва да е до самият СУ, а не до Орлов мост, за да може след това трасето да продължи до предложената станция 15 под бул. "Янко Сакъзов". Трасе под бул. "Евлоги Георгиев" ми се вижда нерентабилно, защото по самият булевард има добре уреден транспорт, а така ако трасето минава под бул. "Янко Сакъзов" ще има по-удобен достъп до идеалният център - паметника Левски, Александър Невски, бул. "Дондуков" и ако се предвижда разклонение на трасето в посока Слатина мисля, че по-този начин ще е доста по-лесно за изграждане. Същото важи и за трасето под бул. "Борис 3" за бъдещото разклонение към Княжево. След това трасето в посока ж.к. "Левски" е добре, като предпоследната станция 18 трябва да е в близост до товарната тангента.
Според мен с тези корекции този вариант би бил най-добър като избор за трасе.
Другите технически забележки, които бих имал са:
- станциите трябва да дълги както първо изградените станции, а именно 120 м., за да може да се побират по-вече вагони в случай, че линията се натовари доста и няма възможност да се намалява интервала;
- да се предвиди поне възловите станции да са с островен перон, за да е по-лесен трансфера;
- да се избегне горното токозахранване и да е с трета контактна релса;
- в ЦГЧ където при натоварените кръстовища и булеварди станциите да се изграждат по закрит способ, подобно на МС Св. Неделя, за да не се затруднява движението.