Маршрути > Идеи

Транспортно обслужване на Ж.К Слатина

(1/10) > >>

yaskata:
Започвам тази тема защото в Слатина градският транспорт не е един от най-хубавите понеже има почти само селски рейсове и не толкова градски. Ако имате идеи за градски автобусни линии пишете ги тук.

yaskata:
Ето две предложения за автобусни линия 80 от Хаджи Димитър (Обръщалото на 285 и 85) до Автостания Гео Милев или от Младост 4 (Обръщалото на 213 и 76) пак до автостания Гео Милев.
Мился че има по-голям смисъл от линията до Младост защото там живеят и работят доста хора.

04Boris22:
Принципно идеята за Хаджата не звучи зле, но не мисля, че десния завой на Иван Щерев по маршрута на 72 към спирка Атанас Узунов ще е възможен. Мисля, че е малко сложен за автобус, а и да не забравим повдигнатата пешеходна пътека веднага след завоя, може да задере предница :help:

И според мен идеята за Младост е по-добра. В Редута освен 17ска, и 80тка ще имаме като предложение. То ок, трябва си, ама малко множко ще дойде :D

yaskata:
Съгласен съм за това с Иван Щерев. Аз и сега се сетих че преди години се е мислело да се направи автобусна линия 194 която да ходи от Левски Г до Студентски град и да минава през Слатина  :rolleyes:

yaskata:
То и сега се сетих че вместо да има автобусна линия до Хаджата може и да направят трамвайна линия до Автостанция Изток  пак квартала да има връзка към тази част на София лесно без прекачвания. Ако не се лъжа през 90-те е имало такава тамвайна линия но знам ли няма да е лощо и сега така или иначе и там междурелсието е 1435 mm няма да има никакви проблеми просто трамвайят вместо да завива към парка Заимов ще завива към сухата река един вид трамвай 20 и 22 в едно. :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version