Маршрути > Идеи
TM 2 след 20.00
София 70:
--- Quote from: maniak ---Какво означава "14 да е с 2 татри"? Аз смятам, че двойката не трябва да се закрива, а да и се промени маршрута: Бъкстон - пл Журналист. И не да е на 20-30 минути, а на 10-15. По този начин ще се разтовари леко и ТМ5.
14 не трябва да е само с 2 коли, а поне с 5-6. Смъсъла от трамвай с 2 коли е никакъв (пример ТМ 15)
P.S. Предлагам спешно да се измени разписанието на ТМ 7 и да бде на по-малък интервал: 5 мин.
--- End quote ---
Имах впредвид композиция от два вагона.
Dragon:
Втората идея за 2-ката ми хареса. Наистина ако се направи с такъв маршрут ще е много удобно за доста хора, ще замести до някъде част от маршрутите на 5 и 12.
maniak:
--- Quote ---Имах впредвид композиция от два вагона.
--- End quote ---
Извинявай, не съм те разбрал.
tiristor:
--- Quote from: Dragon ---Втората идея за 2-ката ми хареса. Наистина ако се направи с такъв маршрут ще е много удобно за доста хора, ще замести до някъде част от маршрутите на 5 и 12.
--- End quote ---
ТМ2 ще напомня за времената, когато 19 се движеше от Н.Петков до Дървеница. И аз нямам нищо против такъв маршрут, но тогава трябва да се увеличат колите поне на 12-10-12, а ТМ5 да се съкрати на 13 или 14, да речем.
maniak:
Имам смътен спомен, че преди ремонта на Мария Луиза имаше възможност трамваите посока Графи Игнатиев да завиват наляво при Съдебната Палата към Мария Луиза. Прав ли съм, или съм се объркал?
Ако наистина е било така защо не са използвали възможността да се пусне трамвай (да кажем 17) от Бъкстон към Орландовци. При този варианто отново 5-цата се облекчава, а и хората имат удобна и бърза връзка с център, без тичане от Съдебната до Св Неделя
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version