Маршрути > Идеи

в.з. Ярема

(1/14) > >>

sisill:
Здравейте,
Мислите ли, че има шанс маршрута на автобуси 98 и 69 да се удължи до в.з. Ярема, ако не всички то поне по 3 автобуса от 2те линии.
Мисля да си купувам имот там и липсата на редовен транспорт ме притеснява. Видях в този форум, че преди години е имало автобус който ходи до в.з. Ярема, а сега хората които живеят там постоянно се увеличават.
Ще съм благодарна за мненията ви.

blagun:
Ами А270 беше неефективен, затова го орязаха. Явно хората си ползват личните автомобили или автобусите за Ярлово, ето разписанието им тук.

А има ли постоянно живеещи хора там или всички са виладжии?

sisill:

--- Quote from: blagun ---Ами А270 беше неефективен, затова го орязаха. Явно хората си ползват личните автомобили или автобусите за Ярлово, ето разписанието им тук.

А има ли постоянно живеещи хора там или всички са виладжии?
--- End quote ---

Има постоянно живеещи и постоянно броя им се увеличава. Строят се нови къщи които се продават по 350 000 Евро, започнало е прокарване на телефон и интернет.

Аз съм далеч от мисълта за линия специално до там, но се надявам да има шанс поне на тези 2 автобуса да им се удължи маршрута и то не на всички коли...

tauri:
Интернет си имаме отдавна, но те съветвам да си вземеш някаква кола и да си бръмчиш с нея. И е добре да помислиш за зимата.  С удължаването на маршрута на 69 работата не седи добре. Вилната зона е към община Самоков. Има хора които живеят постоянно дори семейства с деца, има проблеми с ел. захранването през зимата и по време на бури. Иначе е разкошно място.

sisill:

--- Quote from: tauri ---Интернет си имаме отдавна, но те съветвам да си вземеш някаква кола и да си бръмчиш с нея. И е добре да помислиш за зимата.  С удължаването на маршрута на 69 работата не седи добре. Вилната зона е към община Самоков. Има хора които живеят постоянно дори семейства с деца, има проблеми с ел. захранването през зимата и по време на бури. Иначе е разкошно място.
--- End quote ---


Да знам че е разкошно място затова искам да живея там.
То за колата ясно, мен ме притеснява децата как ще ходят на училище след време, макар че има доста време до тогава. Надявам се след години примерно 5,6 да стане възможен редовния транспорт от Ярема до София.
Но реших да разпитам сега, че ако има някаква сериозна пречка, каквато май ще се окаже че Ярема е в община Самоков, да почна проучване, че като знам колко бавно стават нещата в нашата родина...
И благодаря за информацията за тока ще предвидя нещо за такива ситуации.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version