Маршрути > Идеи

115-E

(1/6) > >>

maniak:
Във връзка с подобряване транспортното обслужване на ж.к. \"Люлин\", считано от 03. 04. 2006 г. (понеделник) експериментално, за срок от три месеца, се разкрива автобусна линия № 115 Е с маршрут. Автобусът ще се движи по маршрут - от тролейбусно обръщало ж.к. \"Люлин 3-4\", наляво по бул. \"Добринова скала\", надясно по бул. \"Царица Йоана\", надясно по бул. \"Панчо Владигеров\", наляво по бул. \"Джавахарлал Неру\", надясно по ул. \"Индира Ганди\", наляво по бул. \"Добринова скала\", наляво по южното локално платно на бул. \"Царица Йоана\", надясно по ул. \"Луи Пастьор\", надясно по бул. \"Царица Йоана\", надясно по бул. \"Добринова скала\", надясно по ул. \"Индира Ганди\", наляво по бул. \"Джавахарлал Неру\", надясно по бул. \"Панчо Владигеров\", наляво по бул. \"Царица Йоана\", наляво по бул. \"Добринова скала\", тролейбусно обръщало ж.к. \"Люлин 3-4\".
   Режимът на работа на линията ще бъде в делнични дни, сутрин - от 06.00 ч. до 10.00 ч. и следобяд от 16.00 ч. до 20.00 ч. Интервалът на движение на автобусите ще бъде 16 мин. и те ще се установяват на всички съществуващи по маршрута автобусни и тролейбусни спирки.
   Ще бъдат открити и допълнителни автобусни спирки на:
   - ул. \"Индира Ганди\" - две спирки посока бул. \"Джавахарлал Неру\" и една спирка бул. \"Добринова скала\";
   - южното локално платно на бул. \"Царица Йоана\" след клъстовището с бул. \"Добринова скала\";
   - бул. \"Царица Йоана\" преди кръстовището с бул. \"Добринова скала\";
   
    Официалното откриване ще се състои на обръщателното колело на тролейбуси № 6 и 7 на бул. \"Добринова скала\" и бул. \"Захари Стоянов\" от 10.30 часа нa 3.04.2006г. с водосвет и кратка програма.


Информацията е от сайта на Столична Община

difian:

--- Quote from: maniak ---Във връзка с подобряване транспортното обслужване на ж.к. \"Люлин\", считано от 03. 04. 2006 г. (понеделник) експериментално, за срок от три месеца, се разкрива автобусна линия № 115 ...

//орязано от Dragon
--- End quote ---
Така,така.Ето я вътрешнокварталната линия.Някой знае ли какви ще са автобусите?
 И второ,малко по-странично,на продължението на Вапцаров към Обеля са сложшили табели за спирки.Тези,които сега вартят на Сливница ли ще минават оттам до Обеля или ще местят 150 и 51?

Dragon:
На мен така ми се завъртя главата от описанието че нищо не разбрах

vesko76:
На мен ми е чудно кой ли гараж ще я обслужва и какви ли автобуси ще има по нея.Иначе може да отскоча до откриването и.

x3m:
линията ще се изпълнява с коли 2-0-2-0 от 4та автоколона на АП Земляне (тази, която обслужва 11 и 111) - би трябвало колите да са късо кънекто или къси 305

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version