Маршрути > Идеи

Транспортно обслужване на ж.к. Люлин

(1/131) > >>

Jimi:
Предоставям схема, с която мисля, че значително ще се подобри обслужването на Люлин с метрото и като цяло обслужването на комплекса. Моля, всички съфорумци люлинци да коментират както и другите компетентни по въпроса. Мисля, че сега е времето като преправят схемата с малко разбира се в Младост, да се направи същото и в Люлин вие какво мислите?

П.С. Извинявам се, че не се отваряше!

CKD:
Поне 10 пъти се писа имената на файловете да не са на кирилица!

boleroto:
Не се отваря приложението, защото е на кирилица... преименувай го и го качи наново, че да го видим и да можем да коментираме.

alpha_adversativum:
В подкрепа на тази промяна на А82 съм писал много. Това е единственото разумно решение за тази линия.
Колкото до А112, предложеният черен вариант според мен ще натрупа твърде много превозни средства по и без друго тясната ул. Димитровград. На теория обаче е възможен. Жълтият не е подходящ поради това, че едва ли кварталните улички в Люлин 7 са способни да поемат движение на автобусна линия. Може и да съм пристрастен, но държа на традиционния маршрут. :)
Липсата на връзка на ТБ7 с метрото ще се преодолее, когато изградят предвидения пробив от Индира Ганди до кръстовището на Царица Йоанна и Ген. Асен Николов. Тогава вероятно ще прехвърлят ТБ трасе по него и по този начин ТБ7 ще мине съвсем близо до източния вход на МС "Люлин".

Jimi:
Колега, това надолу по черното е Луи Пастьор, а не Владимир Дипчев (Димитровград).

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version