Маршрути > Идеи

Транспортно обслужване на ж.к. Люлин

<< < (2/131) > >>

alpha_adversativum:
Да де, ама аз точно за Владимир Дипчев (Димитровград) ти говоря, защото автобусът трябва да върви и по нея.

Jimi:
E, защо то целия булевард от Джавахарлал Неру до булевард Сливница не си ли се води Луи Пастьор? Току що ми дойде още един вариант вместо да се пуска А 112 може А 82 да върви по предложения от мен в черно маршрут на А 112 ще е още по-ефикасно, защото централната част на Люлин ще бъде свързана с Гарата и метрото. Така се подобрява обслужването на Люлин 3, 4, 5, 8, 9 и 10 посока метрото и гарата

alpha_adversativum:
А, да, извинявай. Чак сега видях, че не си го прекарал по Димитровград. Така обаче също не може да стане, защото Шабан/Луй Пастьор в частта си от Димитровград до Сливница представлява просто кална уличка, широка не повече от 4-5 м. Освен това би трябвало да се реализира и светофарно регулирано кръстовище със Сливница, а още един светофар по Сливница би бил вече нетърпим.

AROS:
Колко му е ще се движи със тб 6 и 7 до Орион. Едно време 108 имаше подобен маршрут от пощата направо по Царица Йоанна, по Луи Пастьор, П.Дертлиев, Сливница, Кукуш, Циганьорията,връх Манчо и по маршрута си. Беше към 2000г.,но после го върнаха през Филиповско шосе и МС Сливница.

niki88z:
За да се подобри транспортното обслужване на ж.к. Люлин и района са необходими увеличаване на колите по поне една линия или разкриването на нова линия, което е свързано с повече разходи и за съжаление няма да се приеме.

Аз също съм на мнение, че 112 трябва да си е по традиционния маршрут.
Трябва да има и тролейбусна линия от Люлин до кино Одеон.
Ако 82 минава през кооп. пазар, (което е много добра идея) се влошава обслужването на Нестле и ПП Успех. И за да не се усети много липсата на А82 предлагам 53 да се "изправи" като от Филиповци до Орион е по сегашния си маршрут, а след това направо по бул. Сливница до Ст. гара. Евентуално да се добави 1 кола ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version