Маршрути > Идеи

Оптимизация на трамвайните маршрути

(1/470) > >>

tiristor:
Преди много време бях дал идея за размяна на няколко ТМ линии между 2ри и 3ти парк. Ставаше дума за ТМ9 и ТМ11 да си сменят депата, тъй като в момента нулевия пробег на ТМ9 е направо огромен, докато ТМ11 нищо не губи, а и 100-ците ще бъдат в един парк. Какво ще кажете вие за подобна размяна?

Dragon:
То ако се мисли така трябва в Красна поляна да останат 5,11,10 и 8 а всичко остнало да иде в Банишора.

А мотрисите които обслужват 9, обслужват и 5,8,14 и 18 така че някак си не върви.

T_4:
В Красна поляна са "специалисти" по чешките най-добре си е те да са си там,а тм 8 да мине в "Банишора".Така нулевият му пробег се намалява.Тм 11 минава в Красна.Най-раздрънканите София 100 от "Красна поляна" се бракуват,а серия 446-500 идва на тяхно място

blagun:

--- Quote from: T_4 ---а тм 8 да мине в "Банишора".
--- End quote ---
Ще е истинско чудо, ако ТМ8 оцелее и догодина. Явно здраво са го нарочили за ликвидация. Според мен слуховете за съкращаване/закриване на ТМ1 и 8 целят бате Бойко да се намеси като приятел на народа и да спаси ТМ1, а да закрие ТМ8.

Dragon:
Това имам чувстовот че ще го правят за не се се оплакват хората че има толквоа много стари трамваи и мотрисите които сега са по 8 ще минат по 5. На 1 мисля че ще и се размине защото е доста натоварена линия а да направят една линия от 1 и 7 също ще е глупаво защото ще им е нужен дори по-голям брой коли за покриване на пътникопотока.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version