Маршрути > Идеи

Оптимизация на трамвайните маршрути

<< < (533/555) > >>

Bl3iz3:
Не знам, колко ще е ефектно, но няма ли да е по-добре линия 23 да няма почивка на Гео Милев? За линия с 14 спирки да има на всеки курс по 10 мин почивка ми се струва прекалено много. Ще стане като линия 18, защото на журналист нямат почивка. Ако карат и по-бързо ще стане една нормална линия.

V.Peichev:
Със сегашните интервали няма как да стане нормална линия, но наистина няма нужда от почивки и на двете крайни спирки - двупосочният курс е под 40 минути без почивките. :rolleyes:

tsetsi81:
Нали не забравяте че на ул.Обиколна тези 10 минути са повече за смяна на посоката на движение,смяна на кабини и т.н.Така че не бройте че има почивка в Дружба.

Bl3iz3:

--- Quote from: tsetsi81 on 16.06.2024, 19:31:02 ---Нали не забравяте че на ул.Обиколна тези 10 минути са повече за смяна на посоката на движение,смяна на кабини и т.н.Така че не бройте че има почивка в Дружба.

--- End quote ---
Аз живея пред спирката на трамвая и го използвам почти всеки ден. Моите наблюдения са различни. Преместването на нещата от едната кабина на другата не отнема много време. Повечето пъти се вижда как си гледат в телефоните през почивката.

--- Quote from: V.Peichev on 16.06.2024, 19:07:20 ---Със сегашните интервали няма как да стане нормална линия, но наистина няма нужда от почивки и на двете крайни спирки - двупосочният курс е под 40 минути без почивките. :rolleyes:

--- End quote ---
Те като карат с макс 10 км/ч между Обиколна И 28-ми пощенски клон няма как да стане. Маршрут, който при нормални условия се минава за 5 мин, в случая се минава за 10 или повече.

fafan:
Точно така, вземете им и почивките на хората да видим дали ще се намери някой балама да кара 60-годишните бараки по маршрута.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version