Маршрути > Идеи

Оптимизация на трамвайните маршрути

<< < (2/476) > >>

CKD:
Плякатарките ще ги понарежат най-вероятно. За съжаление. Така че ходете им се радвайте докато ги има. Иначе най-целесъобразно е 8 и 10 да минат в Банишора а 11 да иде в Красна поляна. Чудя се защо още не е направено.

Методи Лепоев:

--- Quote from: Dragon ---Това имам чувстовот че ще го правят за не се се оплакват хората че има толквоа много стари трамваи и мотрисите които сега са по 8 ще минат по 5. На 1 мисля че ще и се размине защото е доста натоварена линия а да направят една линия от 1 и 7 също ще е глупаво защото ще им е нужен дори по-голям брой коли за покриване на пътникопотока.
--- End quote ---
Аз бих казал,че ще е по-добре ако ТМ 10 и ТМ 3 си сменят депата ката ТМ 3 ще е със София 100 за спринтовите участъци е идеален,а ТМ 10 няма кой знае колко спринтови участъци.

T_4:
Мети,бъркаш!Тм 2 остава със т6м-700м и трасето към Орландовци няма как да се ускори,за да е стане Л.Мост-н-з Надежда=Л.мост-Орландовци(сещате се накъде бия)
Тм 10 си е доста бърз понякога

conecto:
Я кажете за закриването на ТМ 1. Според мен е глупаво, супер натоварен е, голяма част от Надежда и Обеля го ползват, а и към Иван Вазов си има народ, при това през целия ден. Ако се обединят 1 и 7 какъв ще е маршрута? Според мен- Обеля - Борово. При едно такова обединение губи само Иван Вазов, защото седмицата в Надежда е сама само 1 или 2 спирки (не съм сигурен).

tiristor:
Това според мен е пълна лудост, но дано до 2007 да им дойде акъла в главата. При положение, че след спирката на бул Пенчо Славейков и бул. Витоша в ТМ1 остават около 60% от хората да пътуват към Иван Вазов,а да не говорим за връзката на центъра с Надежда-6, няма как да се обединяват линиите. А ще е пълна безсмислица да пуснат нов трамвай Обеля - Надежда-6.
По принцип повече го възприемам това действие в посока пазара на Иван Вазов, защото може да се слиза на бул. България, но към същинската част на комплекса няма да има никаква връзка

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version