Маршрути > Идеи

A 79

(1/11) > >>

Kingpin:
79 e категорично за къси, мисля че и 78 може да мине.... Ето ти едни 15-тина съчленени!

Lepos_Grim:
79 съм го виждал неколкократно почти пълен по обедно време

Sofia:
79 е за къси автобуси. Освен това мисля, че няма нужда да ходи до Военна рампа. Колкото пъти го засичам между Стинд и Сточна гара все е с не повече от 2-3 души. 309 по бул. 202 е достатъчен, а 100 е по-натоварен около Стинд.

Ivo:
И в другата част от маршрута до Христо Ботев е същата работа. Преди да спрат старите О 305-ци в самия край на пролетта нарочно отидох да се повозя на тях по линия 79. Същата работа 2-3 пъти все имаше по 2-3 -ма човека вътре само до циганската махала, през останалото време повече от 10-тина човека не видях. По-добре да измислят някаква нова по-редовна линия от Сухата река до Сточна гара, вместо да се разкарват чисто празни съчленени автобуси по някакви цигански махали.

Според мен има ресурс да са оправят доста неща, но в момента този ресурс е неоптимално разпределен, като в този случай.

Sofia:
Също така късните курсове на 79 са абсолютно неефективни. Автобусите пътуват напълно празни през почти целия маршрут, а курсове до индустриална зона след 9 часа са напълно безсмислени. На всичкото отгоре изключването става от Стинд, тоест късни курсове има до индустриална зона! На кого му е притрябвало да пътува до Военна рампа в 23.57?! Това си е чисто пилеене на пробег, който може да се прехвърли към по-натоварени линии.

За 79 предлагам минаване на къси автобуси, скъсяване до гробищата или Лъвов мост, интервал 20 минути в делник и 30 минути в празник, премахване на последните 2 курса от Христо Ботев и изключване от пазара Герена.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version