Маршрути > Идеи

Е 73

<< < (2/37) > >>

mlk:
Водиш жената и детето до метрото, ако не ти се ползва.довеждащия транспорт и готово.
Тя за 3.минути е до Кр.Село, а детето за 10+10 с метрото на училище.

ozzy:
260 до Красно село също е вариант, а за дъщеря ти евентуално тм 11 до Константин Величков.

Но съм съгласен, че промяната в маршрутите по-скоро ощетява старата част на Овча купел. Ако запазят А 60 на интервал 18-20 минути, както е сега, това е истински геноцид. Трябва да е поне наполовина по-кратък интервал.

stankos:

--- Quote from: mlk on 19.04.2021, 10:23:28 ---Водиш жената и детето до метрото, ако не ти се ползва.довеждащия транспорт и готово.
Тя за 3.минути е до Кр.Село, а детето за 10+10 с метрото на училище.

--- End quote ---

Нали ! Тя е от 7 часа, а на него учебните занятия започват в 8 и 30 часа и като ги закарам в 6.45 ч- ще е таман и на двамата ! От МС Мизия до  МС Орлов мост са точно 10 минути и от там още 10 до МС Сливница и ще стигне точно 1 час преди началото !

Не ме разбирай погрешно . Тарикат мъж не писка ! Ще се оправя.


--- Quote from: ozzy on 19.04.2021, 10:41:29 ---Но съм съгласен, че промяната в маршрутите по-скоро ощетява старата част на Овча купел.

--- End quote ---

Подобрение щеше да е , ако вместо 60 по Боряна се пусне 11, 73 продължава по Линкълн и от там по Овча купел към Борово, а вместо него по Монтевидео и Любляна се пусне 102 ! Това е подобрение... от живущ в Овча купел, а не Хаджи Димитър !

viktorlc:
Все пак трябва да сме реалисти за обслужването - къде гъстотата на застрояването и населението е по голяма.
Относно промените - в този си формат са доста нефелни, защото част от тях бяха и новият довеждащ транспорт. Той очевидно няма да се случи минимум година още.
Твърде е вероятно днес предложените промени да се отложат до осигуряване на възможност за пускане на довозващ транспорт.

stankos:

--- Quote from: viktorlc on 19.04.2021, 11:21:29 ---Все пак трябва да сме реалисти за обслужването - къде гъстотата на застрояването и население то е по голяма.

--- End quote ---

Направо те каня на кафе с разходка по Боряна и пресечките и ! Строи се ударно като двуетажните къщи като моята се вече броят на пръсти ! Гъсто застрояване с блокчета на по 6-7 етажа ! Вероятността "старата част" да надмине по брой жители ж.к. 1 или ж.к. 2 е много голяма!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version