Маршрути > Идеи

Електроминибусни довозващи линии

<< < (2/33) > >>

fafan:
Много лошо заглавие на темата, трябва да се редактира.

stankos:

--- Quote from: V.Peichev on 06.10.2022, 13:52:57 ---За Карпузица е достатъчно 107 да бъде удължен до МС Горна баня, ...

--- End quote ---

Това оставя без обслужване танковата бригада и живущите наоколо, които не са малко хора ! Тази промяна само ще влоши тяхното обслужване и няма да допринесе същественно за останалата част.Освен това на Хрелков не може да се обособи нормално обръщало, а удължаването до Суходол ще доведе до пакетно придвижване по Вуцов! 

Ivo:
За такива линии ми идват на идея...центъра на с.Бистрица, до горния край на селото, солидно ходене пеш е, става за такъв автобус. Бистрица-Панчарево, Камбаните-МС Бизнес парк, или обръщалото на 76 и 213, Експериментален-метростанция Младост 3, Зоопарка-Симеоновско шосе,  МС Горна Баня-Бонсови Поляни, гара София-Север-Толстой-МС Хан Кубрат, особено неделя вечер като доста хора слизат там от влака и се прибират в квартала. ВТУ-Цариградско до Бриколаж, вътре в квартал Мусагеница.

При лошо време ще са търсени, лятото ще са доста слаби в хубаво време не е проблем да се походи 10 минути пеш. Това ми идва на идея.

V.Peichev:
От Княжевска единичен автобус може директно да излезе на Никола Петков в Горна баня, така се губи само спирката при военното поделение. :rolleyes:

fafan:

--- Quote from: Ivo on 06.10.2022, 23:01:24 ---За такива линии ми идват на идея...центъра на с.Бистрица, до горния край на селото, солидно ходене пеш е, става за такъв автобус.

--- End quote ---

Това е добра идея, със сигурност ще има интерес не само от витошки туристи, но и от жители на селото.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version