Маршрути > Идеи

Североизточни крайградски линии

(1/5) > >>

Dani_98:
Как ви се струва идеята маршрута на 117 да се удължи до метростанция Хаджи Димитър? Това ще бъде една връзка с метрото и центъра на София на жителите от Бухово Сеславци и Кремиковци и интервалът в делнични дни целодневно да бъде 20 минути

RADOCVET:
117 е обект на концесионен договор. Едва ли някой ще се занимава да го преправя. От друга страна метрото скоро ще достигне кв. Левски.
В крайна сметка трамвай 22 е достатъчно редовен и прави връзка с метрото.

Dani_98:

--- Quote from: RADOCVET on 15.12.2022, 09:10:56 ---117 е обект на концесионен договор. Едва ли някой ще се занимава да го преправя. От друга страна метрото скоро ще достигне кв. Левски.
В крайна сметка трамвай 22 е достатъчно редовен и прави връзка с метрото.

--- End quote ---
Автобус трамвай метро и последният да затвори вратата

RADOCVET:
Вратата скоро ще се затвори пред теб и твоето непрестанно мрънкане.
Когато някой е решил да живее извън града ще пътува колкото е небходимо и с каквото има.

elbi:

--- Quote from: RADOCVET on 15.12.2022, 09:37:53 ---Вратата скоро ще се затвори пред теб и твоето непрестанно мрънкане.
Когато някой е решил да живее извън града ще пътува колкото е небходимо и с каквото има.

--- End quote ---
Много грубиянски коментар, че даже има 5 лайка. Аз съм съгласен с Дани98 че 117 трябва прави връзка с метгрото. Автобус 90 който обслужва селата на район Кремиковци има връзка с метрото а 117 който обслужва кварталите които би ттрябвало да са по част от София да нямат. Общо взето в последно време и на Нови Искър и други села в районите около София им удължиха маршрутите , да не ги изброявам че не са малко за да нямат връзка само с трамваи, а и с метрото. И най ощетени са именно кварталите в Кремиковски район, те явно са втора ръка в сравнение със селата и градчетата около София.
 А и метрото до кв. Левски ще стигне най рано след 4 години , но и тогава ще се налага пак удължаване за 117, защото 117 не минава през кв. Левски

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version