Метро > Метродиаметър 1
Актуална информация - Линия 1
Repcho:
така, отварям тази тема защото темата на г-н.Калчев "изграждането на метрото" е пълна предимно с идеи. Моята въпрос е дали сте обръщали внимание че на станция Сердика й тече покрива-текло е,замазали са го,пак тече и е голям резил това. В същото време на МС Вардар и Сливница местата предвидеи за павильони стоят празни или са доста съмнителни-това не подхожда на градска железница. Освен това на строежа в Младост са сложени много неподходящи огради, работата върви мудно и въобще ... <_<
bgpower:
--- Quote from: Repcho ---В същото време на МС Вардар и Сливница местата предвидеи за павильони стоят празни или са доста съмнителни-това не подхожда на градска железница.
--- End quote ---
За съжаление на МС Сердика павильоните в базара се използват по предназначение. Другите - и на Вардар, и на Константин Величков, а и на Сливница или стоят празни или съмнителни както викаш ти. Според мен самите изнодни части на метростанциите не са предвидени много добре, а и изглежда няма желаещи да заемат площите там.
difian:
Намерих за най-добре тук да задам един въпрос.Не пътувам често с метро,но още когато пустаха удължението до Обеля ми беше интересно дали се вижда отклонението на тунела към депото.До Обеля съм пътувал 5-6 пъти и в двете посоки, но до сега не съм видял нищо, а и по тракането на колелата не съм усетил нищо.Да не би отклонението да става през междинния трети коловоз, който преди се използваше за обръщало, и след това линията да минава под другата?На мен това ми се струва глупаво, но не ми хрумва друго.
Dragon:
Честно казано и аз се чудя за това. Колкото и да съм се оглеждал така и не мога да видя някаква светлина или нещо което да покаже къде е изхода за депото.
Repcho:
както като идещ при депото и погледнеш в дупката откъдето изскачат влакчетата за депо не се вижда трасето така и от трасето няма да видищ края на дупката, целия път за депото е в завой и може би това е причината
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version