Метро > Метродиаметър 1

Надземните отсечки по МД1

(1/20) > >>

mlk:
Наскоро пак чух слухове, че моста на н-з Дървеница не е разчетен за метрото и ще имаме проблеми с натоварването когато се пусне метрото там. Някой да има информация по този въпрос?

Ryan:
Не вярвам да са започнали строителството без да направят много детайлни проучвания. Все пак това е много голяма инвестиция.  :bb: Да се надяваме, че няма да има никакви проблеми.

Repcho:
имаш предвид надлеза Дървеница, който си е от много време или новия мост, специално строен за метрото

abs111:
Надлез Дървеница,този след Интерпред мисля,че има впредвид ;)

difian:
Щеше да е наистина смешно за инженерната ни мисъл, ако ставаше въпрос за новия надлез от кръстовището с КАТ до ПИБ.
Но за стария надлез Дървеница, наистина и аз не съм с добро мнение.В сегашната му автомобила част се нуждае за саниране.Около Интерпред имаше преасфалтиране само перди 2-3 години, като деформациите по асфалта са очеизбождащи.Парапета е в отвратително състояние и наистина изпитвам страх като минавам по него.Не и малко дете, а дебел възрастен има откъде да падне от не малка височина.Имам и снимка от лятото, как в една ел.шахта точно в най-високата част растеше царевица и вече и кочанът се заформяше.
Около метрото изляха доста бетон, а и карбонатната структура тежи, релсите...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version