Метро > Метродиаметър 3
Архив МД3
difian:
Аз и на ЛС ти писах, има разлика между ТЕН-Т и Еврокоридорите... Комплекси нямаше, преди ти да дойдеш и да си го извадиш.
slap86:
--- Quote from: difian on 04.11.2011, 22:52:52 ---Аз и на ЛС ти писах, има разлика между ТЕН-Т и Еврокоридорите... Комплекси нямаше, преди ти да дойдеш и да си го извадиш.
--- End quote ---
http://stroitelstvo.info/show.php?storyid=1185419 Я погледни тая статия и после ми кажи разлиакта между ТЕН-Т и Еврокоридорите, като ТЕН-Т отговаря за Еврокоридорите и тогава ми се прави на начетен. ПЛЮС ТОВА ТЕН-Т се превежда - Trans-European Transport Networks - Транс-Европейска Транспортна Мрежа. И ПОСЛЕ МИ ГОВОРИ, че били различни неща
blagun:
--- Quote from: slap86 on 05.11.2011, 00:28:55 ---
--- Quote from: difian on 04.11.2011, 22:52:52 ---Аз и на ЛС ти писах, има разлика между ТЕН-Т и Еврокоридорите... Комплекси нямаше, преди ти да дойдеш и да си го извадиш.
--- End quote ---
http://stroitelstvo.info/show.php?storyid=1185419 Я погледни тая статия и после ми кажи разлиакта между ТЕН-Т и Еврокоридорите, като ТЕН-Т отговаря за Еврокоридорите и тогава ми се прави на начетен. ПЛЮС ТОВА ТЕН-Т се превежда - Trans-European Transport Networks - Транс-Европейска Транспортна Мрежа. И ПОСЛЕ МИ ГОВОРИ, че били различни неща
--- End quote ---
Какъв си ти бе, момченце, та си позволяваш да държиш такъв гаменски тон във форума? Откъде се взе такава "компетентност" за абсолютно примитивни възгледи - щели да ни изсипят 5-10 милиарна да си построим каквото ни душа иска? Обясниха ти деликатно хора, занимаващи се с европроекти, урбанизъм, градоустройство - то отговаря все едно е във форума на Топспорт
За твое сведение еврокоридорите и TEN-T мрежата са съвсем различни понятия. Различават се и по обхват, и по география - еврокоридорите са в Източна Европа, TEN-T е в цяла Европа, но изключително в членките на ЕС. С това слагам край на изключително неприятния оффтопик, който утре пътува в архива. Темата е за метродиаметър 3.
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version