Метро > Обща информация

Въпроси и отговори, свързани с метрото

<< < (2/191) > >>

Tergo:

--- Quote from: linkinparkarchangel on 26.12.2009, 19:45:33 ---какво е турникет

--- End quote ---
  Устройство за проверка на билетите на пътниците. При редовен билет (карта). вратичката се отваря. 8) :

linkinparkarchangel:
благодаря за жалост не знам какво производство са но предполагам че са български

дочух че ще се копуват 17 нови русич композиции има ли такива идеи и не е ли вазможно да се купят на по евтино серийните вагони и без това русича са за с бан

LG_:

--- Quote from: linkinparkarchangel on 06.01.2010, 21:28:22 ---дочух че ще се копуват 17 нови русич композиции има ли такива идеи и не е ли вазможно да се купят на по евтино серийните вагони и без това русича са за с бан

--- End quote ---

Кажи от къде си го дочул. Иначе това което знаем тука сме го коментирали в темата за Метросъставите

mr24:
Имам един въпрос от доста време. Зачетох се в първия пост и малко се пообърках с термините, но не намерих отговора. Интересува ме как се захранват мотрисите? Нямат жица отгоре, следователно напрежението би трябвало да се подава през релсите. Но как са изолирани двете страни на мотрисите, за да не става късо?
И съм забелязал на някои вагони зад колелата има някакво желязо, което се допира в релсите. Това за комуникацията, която се извършва по релсите ли е?

Vladimircho:
Има си контактна релса пич,но на някои модели по света е на жица като при влаковете и трамваите

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version